Homepage  / Vedete străine

Angus T. Jones a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum Jake Harper din „Doi bărbați și jumătate”

Angus T. Jones a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum Jake Harper din „Doi bărbați și jumătate”
15

de Andra Stana,

Angus T. Jones arăta cu totul diferit față de perioada în care juca în „Doi bărbați și jumătate”. Actorul a fost surprins în timp ce se plimba prin cartierul său din Los Angeles, la 11 ani după ce a părăsit în mod neașteptat serialul de mare succes.

În fotografiile obținute de Page Six, fostul star din „Two and a Half Men“/„Doi bărbați și jumătate”, în prezent în vârstă de 29 de ani, purta un tricou larg gri deschis și pantaloni scurți gri închis. De asemenea, purta ochelari și o șapcă roșie.

Actorul – care i-a dat viață personajului Jake Harper alături de Charlie Sheen și Jon Cryer timp de aproape 10 ani – a fost văzut, de asemenea, pe 30 aprilie, plimbându-se desculț prin cartierul său, purtând un tricou negru supradimensionat și pantaloni scurți, cu o căciulă gri pe cap.

Angust T. Jones a părăsit „Doi bărbați și jumătate” acum 11 ani

În 2012, Jones a ținut prima pagină a ziarelor când și-a anunțat brusc ieșirea din popularul sitcom într-o mărturie de 10 minute. El a menționat atunci că l-a găsit pe Dumnezeu.

Starul din „Rookie” a numit serialul TV „o mizerie” și a îndemnat telespectatorii să nu îl mai urmărească.

Angus T. Jones a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum actorul din „Doi bărbați și jumătate”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Dacă vă uitați la Doi bărbați și jumătate, vă rog să nu vă mai uitați la Doi bărbați și jumătate”, a spus actorul într-un videoclip postat pe YouTube de Forerunner Chronicles, un grup creștin.

Sunt în ‘Two and a Half Men’ și nu vreau să fiu în el. Vă rog să nu vă mai uitați la serial și să nu vă mai umpleți capul cu mizerii. Oamenii spun că este doar divertisment. Faceți niște cercetări despre efectele televiziunii și creierul vostru și vă promit că veți avea o decizie de luat când vine vorba de televiziune, mai ales cu ceea ce urmăriți.

În 2014, Jones a vorbit despre alegerea de a părăsi serialul de comedie. Vorbind la World Harvest Outreach al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, Jones a spus că „Doi bărbați și jumătate” „lua în derâdere subiecte din lumea noastră care sunt cu adevărat probleme pentru o mulțime de oameni”. El a adăugat apoi: „Și am fost un ipocrit plătit pentru că nu eram de acord cu asta, dar o făceam în continuare”.

Jones l-a interpretat pe fiul vesel al lui Alan Harper (Cryer), în timp ce cei doi locuiau împreună cu fratele lui Alan, Charlie (Sheen), scriitor de jingle-uri, în serialul CBS, timp de 10 sezoane.

În 2011, Sheen a fost concediat din serial din cauza „comportamentului periculos de autodistructiv” și „haotic”. De asemenea, l-a criticat în mod deschis pe creatorul emisiunii, Chuck Lorre. Ulterior, a fost înlocuit de Ashton Kutcher pentru patru sezoane, înainte ca serialul să se încheie în 2015.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton