Homepage  / Știri

Ani Plumb este noua prezentatoare a Ştirilor Sportive de la Antena 1

Ani Plumb este noua prezentatoare a Ştirilor Sportive de la Antena 1

de Redactia Tvmania

Începând de luni, 2 aprilie, Ani Plumb va prezenta ştirile din sport la Observatorul de la ora 6.00 şi 13.00. Ani are o experienţă de şapte ani în trustul Intact, făcând parte din echipa GSP TV încă de la înfiinţare.

“Sunt extrem de încântată de acest pas şi le mulţumesc pentru încredere celor care au decis în favoarea mea. Pentru mine, începe o nouă etapă şi tot ce-mi doresc acum este să-mi fac responsabil şi cu aceeaşi pasiune, meseria. Iubesc ceea ce fac şi asta se simte şi se vede cu ochiul liber. Vreau să le mulţumesc acum şi celor care mă urmăresc şi mă apreciază, pentru ei mă voi trezi cu şi mai multă pofta de viaţă, în fiecare dimineaţă.

Vă asigur că vor urma multe dimineţi pline de zâmbete, nu doar cu ştiri din sport!”, a declarat Ani.

Ani Plumb a absolvit Facultatea de Filozofie şi Jurnalism şi un masterat de Comunicare şi Relaţii Publice. Din 2006, face parte din familia Intact, unde mai întâi a fost colegă cu Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin la Canalul de ştiri de la Antena 1, pentru ca mai apoi să fie prezentatoarea emisiunii Real Estate TV la Antena 3. Din 2008, Ani Plumb face parte din echipa de ştiri Gsp TV. Ani este căsătorită şi are un băieţel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton