Homepage  / Filme Online / HBO

„Animale fantastice 3” se lansează pe HBO Max. Când e programată premiera

„Animale fantastice 3” se lansează pe HBO Max. Când e programată premiera
4

de Andra Stana,

„Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” de la Warner Bros. Pictures, care a avut premiera la cinema pe 8 aprilie, se lansează luna aceasta și pe HBO Max. Platforma de streaming a anunțat de când va putea fi urmărit filmul din confortul propriei case.

HBO a anunțat că lansează „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore”

Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore”, în original „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, a fost regizat de David Yates, după un scenariu de film creat de J.K. Rowling și Steve Kloves, bazat pe un scenariu de J.K. Rowling.

„Fantastic Beasts: Secretele lui Dumbledore” va fi difuzat pe HBO Max începând de luni, 30 mai. Filmul, care marchează al treilea episod din franciza spinoff „Harry Potter” a lui J.K. Rowling, detaliază povestea neștiută a lui Dumbledore și relatează încercarea de a-l doborî pe vrăjitorul întunecat Gellert Grindelwald.

Filmul detaliază pentru prima dată povestea neștiută a lui Dumbledore. În film, vrăjitorul întunecat Gellert Grindelwald (interpretat de Mads Mikkelsen, care preia rolul de la Johnny Depp), face ravagii în lumea vrăjitorilor. Totul, în încercarea sa de a prelua controlul. Singurul care îl poate opri este fostul său prieten, profesorul Albus Dumbledore (Jude Law), scrie hollywoodreporter.com.

Dumbledore își unește forțele cu Newt Scamander (Eddie Redmayne). El conduce o echipă de vrăjitori, vrăjitoare și un „încuiat” (Dan Fogler) în timp ce se confruntă cu o legiune de adepți ai lui Grindelwald. Cu toate acestea, fără ca ei să știe, Dumbledore nu se poate lupta direct cu Grindelwald însuși. Motivul? Un pact de sânge secret pe care cei doi l-au făcut cu ani în urmă pentru a nu se lupta niciodată unul cu celălalt. Între timp, pericolul îl pândește și pe Credence Barebone (Ezra Miller). Identitatea reală i-a fost revendicată în mod șocant de Grindelwald în cel de-al doilea episod al francizei ca fiind Aurelius Dumbledore.

„Animale fantastice 3” se lansează pe HBO Max. Când e programată premieraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Un film cu încasări uriașe

J.K. Rowling și Steve Kloves au scris scenariul pentru „Secretele lui Dumbledore”, pe baza unui scenariu scris de Rowling. David Heyman, Kloves, Lionel Wigram, Tim Lewis și Rowling produc, în timp ce Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti și Michael Sharp sunt producători executivi.

„Fantastic Beasts” a debutat în cinematografe la nivel mondial pe 15 aprilie. A înregistrat încasări de 43 de milioane de dolari în box office-ul intern și un total global de 193 de milioane de dolari.

Întreaga franciză „Harry Potter” este pe HBO Max

Filmul marchează cea mai recentă lansare majoră de la Warner Bros. care va fi difuzată pe HBO Max, după debutul filmului The Batman în aprilie. În perioada următoare, lansările Warner Bros. sunt programate să fie disponibile pe serviciul de streaming la 45 de zile după ce au debutat în cinematografe.

„Secretele lui Dumbledore” marchează, de asemenea, cea mai recentă intrare a HBO Max în Lumea Vrăjitorilor. Serviciul de streaming a dat startul anului 2022 cu retrospectiva specială Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Atunci, vedetele Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson și alți absolvenți ai francizei s-au reunit pentru a comemora cea de-a 20-a aniversare a filmului.

HBO Max găzduiește, de asemenea, întreaga colecție de filme Harry Potter și Fantastic Beasts. De asemenea, online este și show-ul Harry Potter, găzduit de Helen Mirren: Turneul Caselor și un eveniment Fantezie și Bestii Fantastice: A Natural History special. Gazda Stephen Fry spune poveștile din spatele celor mai fantastice bestii din lume care au inspirat poveștile.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton