Homepage  / Seriale

Animația rusească „Masha și ursul” vine la HBO 2

Animația rusească „Masha și ursul” vine la HBO 2

de Redactia Tvmania

Din 1 martie, HBO 2 aduce în premieră în România serialul de desene animate produs în Rusia „Masha și ursul”.

Povestea ursului „pensionat” de la circ și a micuței și neastâmpăratei Masha a cucerit deja copii din întreaga lume, canalul de YouTube al serialului a intrat în top zece cele mai vizionate din întreaga lume și are peste 13 milioane de abonați. Desenul animat este disponibil din 2013 pe canalul Masha MedvedTV al portalului YouTube. Episodul 17 „Macha + kacha” face parte din cele 10 videoclipuri cele mai vizionate de pe YouTube.

Este povestea unui urs de circ care s-a retras în pădure pentru o viață liniștită, dar de pacea lui se alege praful în momentul în care face cunoștință cu micuța Masha.

Masha este o fetiță neastâmpărată, gurmandă, plină de inițiativă și de energie, a cărui scop principal este să se amuze și să profite de viață. Este singurul personaj care vorbește și cam singurul om din serial (în afara câtorva apariții episodice). Îi place tot ce e dulce, îi place să pună mână pe orice, să se joace cu trofeele și cupele prietenului ei, ursul, să se joace cu mingea, să sară în apă și să pună o mulțime de întrebări.

Ursul Michka este un urs bun, nu vorbește și este un adult care încearcă s-o supravegheze pe micuța Macha. Fostă vedetă foarte populară de circ, acesta a obținut de-a lungul carierei nenumărate trofee și diplome. Acum, le admiră și lustruiește pe fiecare în parte. S-a retras în pădure și apreciază pacea, liniștea și confortul de-aici. Iubește mierea, pescuitul și fotbalul. Cântă la chitară, trombon și pian.

HBO 2 va transmite din 1 martie, de luni până vineri, de la ora 08.30, câte patru episoade ale serialului. „Masha și ursul” are trei sezoane și 53 de episoade a câte 7 minute.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton