Homepage  / Televiziune

Anisia Gafton este „Regina Junglei”! Cu ce s-a răsfățat după ce a plecat din Republica Dominicană: „chipsuri, pizza și sex”. EXCLUSIV

Anisia Gafton este „Regina Junglei”! Cu ce s-a răsfățat după ce a plecat din Republica Dominicană: „chipsuri, pizza și sex”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fos câștigat de Anisia Gafton după aproape trei luni de supraviețuire în junglă, timp în care a experimentat de toate. De la dormitul pe pat de scândură, „degustările” de viermi și contactul direct cu tarantule și șerpi până la Uraganul Fiona. O cură extremă prin care actrița de comedie a pierdut mai multe kilograme. Cu ce s-a răsfățat când a plecat din Republica Domincană?

După aproape de trei luni petrecute în jungla din Republica Domincană și ofinală în direct transmisă din studioul special amenajat în țară, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a desemnat în sfârșit câștigătorul. Cea care a primit trofeul și titlul de „Regina Junglei” este Anisia Gafton care s-a luptat în finală cu Giani Kiriță. Însă telespectatorii emisiunii au fost cei care, prin vot, au decis învingătorul.

Anisia Gafton a ajuns în finala show-ului de la Pro TV alături de doi bărbați puternici: Sali și Giani. Însă sintagma „sexul slab” nu s-a aplicat în cazul ei. „Cred că faptul că sunt femeie este un plus, pentru că dacă din punct de vedere fizic am fost în dezavantaj fiind jumătate cât sunt ei, și neavând mușchii lor, uite că am demonstrat și așa că am suficientă forță și putere să trec prin toate. Și toate astea pentru că m-am ajutat de forța mentală”, ne-a declarat actrița.

Totodată, cele aproape trei luni petrecute în condițiile extreme din jungla din Republica Domincană au însemnat și o cură de slăbiră foarte drastică. Anisia a pierdut mai multe kilograme. Cu ce s-a răsfățat cînd a ieșit din junglă? „M-am alintat cu mâncărurile mele preferate: chipsuri, pizza și sex. Și am încercat ce mi-a lipsit cel mai mult în junglă: crispy cu cartofi prăjiți. Efectiv mi-am făcut perfuzie cu crispy cu cartofi prăjiți, pizza, shaorma dublă cu de toate. Ce să mai? Tot ce e sănătos. La un moment da, pentru că în junglă mâncam numai orez simplu, chior, doar cu apă, acasă mi-am făcut orez cu unt și cu sare, și mi s-a părut cea mai bună mâncare din lume. Am mâncat tot oloiul ăla”, ne-a mărturisit Anisia.

Anisia Gafton a intrat în atenția publciului după ce a câștigat în 2016 premiul de popularitate la „Românii au talent”, iar apoi a participat la mai multe show-uri TV: „Ferma vedetelor”, „Xtra Night Show” și „Te cunosc de undeva”.

anisia-gafton-sunt-celebru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton