Homepage  / Știri

Anisia Gafton glumește cu Cove, de luni, la „Vorbește lumea”

Anisia Gafton glumește cu Cove, de luni, la „Vorbește lumea”

de Redactia Tvmania

Anisia Gafton, câștigătoarea premiului de orginalitate din sezonul al șaselea Românii au talent și cea care a cucerit o țară întreagă cu umorul ei, va fi alături de Cove în platoul Vorbește lumea, începând de luni, pentru a prezenta și analiza cele mai importante subiecte din lumea mondenă și nu numai.

Anisia Gafton

Mă bucur foarte tare că o să prezint alături de Cove emisiunea Vorbește lumea. Abia aștept. O să fie o experiență minunată și o să fac oamenii de acasă să râdă. O să ne distrăm 🙂 ”, a declarat Anisia Gafton.

Vorbeste lumea - Cove

În ediția de luni, 20 iunie, Maria Constantin și Marcel Toader, proaspăt întorși de la filmările pentru Ferma vedetelor, ne vor dezvălui că nu și-au putut stăpâni dragostea pentru Cipru și s-au reîntors pe meleagurile cipriote pentru a filma un nou videoclip al Mariei. Corina Bud va fi și ea prezentă în platou, alături de Cove și Anisia, pentru a lansa noua ei piesă, iar Ana Culcer le va vorbi telespectatorilor despre alimentația și îngrijirea sugarilor pe timp de caniculă.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, numai la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton