Homepage  / Vedete străine

Aniversare regală cu portrete speciale: Kate Middleton a împlinit 40 de ani

Aniversare regală cu portrete speciale: Kate Middleton a împlinit 40 de ani
11

de Cătălina Matei,

Ducesa de Cambridge a împlinit pe 9 ianuarie 40 de ani, ocazie cu care au fost publicate trei portrete realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, în care Kate Middleton poartă rochii marca Alexander McQueen.

Portretele publicate chiar de ziua ducesei sunt cu totul aparte, diferite de imaginile date publicității de-a lungul timpului.  Acestea au fost realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, celebru pentru ședințele sale foto cu manechine consacrate precum Naomi Campbell și Kate Moss. Fotograful a descris ședința foto ca fiind ”un moment de pură bucurie”, adăugând că ducesa poate aduce lumii un plus de ”speranță” și ”energie pozitivă”, potrivitThe Guardian.

Kate Middleton, aniversare de 40 de ani

Fotografiile, care au fost făcute în noiembrie anul trecut în Kew Gardens, urmează să fie expuse în Berkshire, St Andrews și Anglesey, locurile în care soția prințului William a trăit de-a lungul vremii. De asemenea, imaginile vor intra în colecția permanentă a Galeriei Naționale de Portrete.

Din cauza contextului pandemic, Catherine nu a avut parte de o petrecere fastuoasă. Ducesa și-a sărbătorit ziua de naștere cu familia, într-un cadru privat, la casa din Norfolk.

KATE-MIDDLETON-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De la o simplă studentă la soția prințului William

Catherine Elizabeth Middleton, Kate pentru apropiați, s-a născut pe 9 ianuarie 1982, la Reading (Berkshire), oraş din sudul Marii Britanii. A avut o copilărie fericită alături de mama sa, Carole, stewardesă, şi de tatăl ei, Michael, dispecer aerian la compania aeriană „British Airways”. Părinții au făcut avere, fondând „Party Piecces”, o firmă de vânzare prin poştă a articolelor festive, de la farfurii de carton la baloane gonflabile. Catherine mai are o soră mai mică, Philippa şi un frate mai mic, James.

Kate a studiat la Colegiul Marlborough, apoi, la 19 ani, s-a înscris la Universitatea „Saint Andrews”, din Fife, Scoţia şi a absolvit, în 2005, cu un master în Istoria Artei. În timpul facultății, participând la mai multe cursuri comune, l-a cunoscut, în 2001, pe prinţul William de Wales (n. 21 iun. 1982), devenind prieteni. În 2003, au început o relaţie romantică, întreruptă pentru mai multe luni în 2007, perioadă în care au rămas prieteni. Pe plan profesional, în acea perioadă, Kate s-a ocupat de achiziţionarea de accesorii pentru firma de confecţii Jigsaw, din Londra.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, în timpul unei vacanţe private în Kenya. Angajamentul lor a fost anunţat la 16 noiembrie 2010.

Regina Elisabeta a II-a şi-a dat acordul, în 2011, privind căsătoria nepotului său, prinţul William, cu Catherine Middleton şi aceştia s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey. Cei doi au trei copii: prinţul George, 8 ani, prinţesa Charlotte, 6 ani, şi prinţul Louis în vârstă de 3 ani.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton