Homepage  / Vedete româneşti

Aniversare specială alături de nepoți! Socrul lui Cabral a împlinit 60 de ani

Aniversare specială alături de nepoți! Socrul lui Cabral a împlinit 60 de ani
18

de Cătălina Matei,

În weekend-ul trecut, Cabral și soția sa au avut parte de o petrece specială în familie. Tatăl Andreei Ibacka a împlinit 60 de ani, iar fiica și ginerele său l-au sărbătorit alături de nepoții Namiko și Tiago.

De curând, Andreea Ibacka și-a invitat mama, pe Simona Pătrașcu, în emisiunea sa pe care o realizează la Happy Channel, „Happy Cafe”, iar acum a venit rândul tatălui său, Gigi, să fie în centrul atenției. Acesta a schimbat prefixul, mai precis a împlinit 60 de ani, în acest weekend, și a fost sărbătorit în familie.

Andreea Ibacka a postat imagini speciale de la petrecerea aniversară. De la eveniment nu au lipsit nici Cabral, nici cei doi copii ai vedetei. Tatăl blondinei a primit un tort personalizat și au sărbătorit cu câteva sticle de șampanie.

cabral-aniversare-socru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

60 minunați pentru tata”, a scris Andreea Ibacka în dreptul imaginilor în care apare alături de sărbătorit.

Cum se înțelege Cabral cu soțul său

Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” de la Pro TV și Andreea Ibacka au o relație de peste 15 ani. S-au căsătorit în 2011, iar prima întâlnire între Cabral și părinții soției sale nu a fost chiar… dragoste la prima vedere.

Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”, a povestit Cabral în urmă cu un an, potrivit VIVA!.

Ce-i drept, nici Andreea Ibacka nu a cedat farmecelor lui Cabral prea ușor.  „Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, și-a amintit vedeta Pro TV.

cabral-si-andreea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 18
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton