Homepage  / Vedete româneşti

Aniversare specială pentru Cristi Brancu: 30 de ani de carieră în presă

Aniversare specială pentru Cristi Brancu: 30 de ani de carieră în presă

de Cătălina Matei,

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, a împlinit 30 de ani de când face presă mondenă. Fie că a fost vorba de presa scrisă sau TV, Cristi a reușit să aducă cititorilor sau telespectatorilor informații relevante și exclusivități. 

Vedeta Prima TV își amintește cu nostalgie de începuturi. “Când am debutat, în 1 Noiembrie 1991, premierul Petre Roman tocmai fusese debarcat printr-o mineriadă, iar în topuri făceau ravagii Laura Stoica, Holograf și Silvia Dumitrescu. Hagi juca la Real Madrid. Ce s-a schimbat de atunci? Tot. Oameni, percepții, valori. Ceva a rămas, în acești 30 de ani: puterea poveștii bine spuse. Aceasta m-a ținut proaspăt zi de zi, cu mii de articole scrise și emisiuni TV realizate, sute de reviste editate și emisiuni radio, sute de gale de premiere, emisiuni online și milioane de zâmbete.

În direct mi-am cunoscut soția, către direct am venit cand mi-am dus părinții către ultimul drum. Mulțumesc oamenilor simpli, care cred în mine de atâta vreme. Sunt aici pentru ei”, spune Cristi Brancu.

La Prima TV după  13 ani la Antena Stars

Pe 9 aprilie 2020, Cristi Brancu a anunțat pe contul său de Instagram că pleacă de la Antena Stars: „9 aprilie. Este astăzi. Este ziua în care sărbătoresc mereu. Pe 9 aprilie, a început cariera mea TV. 9 aprilie 2007 este data difuzării primei emisiuni în direct Agentul VIP, apoi @agentiavip.

Azi se împlinesc 13 ani, cu peste 3000 de emisiuni în direct și momente senzaționale! Vă mulțumesc pentru prietenia acestor 13 ani și numai o pandemie putea amâna viitoarea noastră întâlnire. Rămânem împreună!”, scria el.

Cristi Brancu a continuat să realizeze emisiunea în online, pe canalul său de Youtube, până să primească oferta de la Prima TV, scrie Pagina de Media.

El realiza emisiunea „Agentul VIP” încă din 2007, când s-a lansat Antena 2. A continuat şi odată cu rebranding-ul în Antena Stars timp de şapte ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton