Homepage  / Vedete / Vedete străine

Anna Faris părăsește distribuția serialului „Mom” după șapte ani

Anna Faris părăsește distribuția serialului „Mom” după șapte ani

de Redactia Tvmania

Anna Faris a anunțat că părăsește distribuția serialului de comedie „Mom”, care a fost difuzat de Happy Channel din 2017 până la începutul acestui an și care le avea în rolurile principale pe ea și pe actrița Allison Janney.

Anna Faris a jucat în această producție timp de 7 ani, însă potrivit celor de la DailyMail actrița a făcut acest pas pentru a profita de alte oportunități profesionale.

 

„Ultimii șapte ani timp în care am jucat în producția „ Mom ”au fost cei mai împliniți și satisfăcători din cariera mea”, a spus Anna Faris într-o declarație oferită publicației Variety.

„Îi sunt foarte recunoscător lui Chuck, scriitorilor și colegilor mei de distribuție uimitori pentru că au creat o experiență profesională cu adevărat minunată. În timp ce călătoria mea în pielea personajului Christy s-a încheiat, permițându-mi să urmăresc noi oportunități, voi urmări sezonul viitor alături de familia mea”, a conchis actrița.

Anunțul Annei vine cu doar câteva zile înainte ca echipa serialului să înceapă producția sezonului opt. Filmările vor începe pe 14 septembrie, după ce au fost întârziate din cauza pandemiei.

Plecarea Annei a fost stabilită într-o fază incipientă astfel încât scriitori serialului au putut lucra la scenariul sezonului opt fără personajul ei, iar sezonul următor va aborda absența acestuia, potrivit surselor.

În anul 2015, „Mom” i-a adus o nominalizare actriței Allison Janney la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță secundară într-o producție TV, iar în 2017 a câștigat un premiu Emmy la categoria cea mai bună actriță într-un rol secundar dintr-un serial de comedie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton