Homepage  / Vedete / Vedete străine

Anna Kendrick și Blake Lively vor juca împreună în continuarea „A Simple Favor”. Ce se știe până acum despre noul film

Anna Kendrick și Blake Lively vor juca împreună în continuarea „A Simple Favor”. Ce se știe până acum despre noul film
3

de Andra Stana,

În urmă cu trei ani, Anna Kendrick și Blake Lively făceau spectacol în „A Simple Favor”/„O simplă favoare”. Pelicula, care s-a bucurat de mare succes la public, va avea în curând o continuare. Potrivit deadline.com, cele două actrițe au fost deja de acord să joace în „A Simple Favor” 2. Iată ce se știe până acum despre proiect.

Anna Kendrick și Blake Lively, protagonistele din „A Simple Favor”, se întorc la cinema

Cu Anna Kendrick şi Blake Lively în rolurile principale, acţiunea din „A Simple Favor” dezvăluie o serie de enigme uluitoare şi urmăreşte să demoleze perfecţiunea afişată de cea mai râvnită şi invidiată femeie dintr-un mic oraş american.

Thriller-ul se concentrează în jurul lui Stephanie (Anna Kendrick), o mamă pasionată de vlogging şi gătit care caută să descopere adevărul din spatele dispariţiei subite a prietenei sale (Blake Lively). Investigaţia curioasei tinere va readuce în prezent şi dezvălui secrete întunecate care vor schimba destinele ambelor femei.

Sfârșitul primului film a lăsat ușa deschisă pentru o potențială continuare, așa că fanii filmului vor fi, fără îndoială, încântați să afle că urmează o continuare.

După succesul de box-office al filmului original și după aprecierile criticilor, Lionsgate și Amazon Studios vor reuni duo-ul Kendrick – Lively pentru o continuare a filmului „A Simple Favor”. Potrivit Deadline, studiourile se vor asocia pentru continuarea filmului, iar vedetele Anna Kendrick și Blake Lively își vor relua rolurile.

S-a aflat că Paul Feig va semna regia noii pelicule. Totodată, Feig va produce alături de Laura Fischer. Jessica Sharzer va scrie scenariul și va fi producător executiv. Feigco Entertainment va produce filmul. Meredith Wieck și Scott O’Brien supervizează proiectul pentru Lionsgate.

„A Simple Favor” a adus companiei Lionsgate peste 97 de milioane de dolari în box office-ul mondial. Pelicula a obținut statutul de Certified Fresh pe Rotten Tomatoes.

O perioadă aglomerată pentru Blake Lively și Anna Kendrick

Până să apară în noul film „A Simple Favor”, Lively își va face debutul în regia de lungmetraj cu „Seconds for Searchlight”, o adaptare a romanului grafic al lui Bryan Lee O’Malley, creatorul lui Scott Pilgrim. Actrița a strălucit recent pe covorul roșu de la Met Gala.

Met Gala Red Carpet Arrivals in New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

La rândul său, Kendrick a jucat cel mai recent în drama Netflix „Stowaway”. De asemenea, a mai apărut în primul sezon al serialului HBO „Max’s Love Life”. Ea va putea fi văzută în următorul film „Alice, Darling”, pe care l-a și produs, precum și în „The Dating Game”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton