Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anna Lesko, apariție inedită pe 1 mai, la mare. Vedeta s-a pozat în costum de baie și haină de blană

Anna Lesko, apariție inedită pe 1 mai, la mare. Vedeta s-a pozat în costum de baie și haină de blană
6

de Andra Stana,

Vedetele de la noi s-au distrat pe litoral în weekend. Printre artiștii care au făcut o plimbare până la mare se numără și Anna Lesko. Cântăreața a întors toate privirile cu ținuta pe care a purtat-o în club.

Anna Lesko, fotografii incendiare din vacanța de pe litoral, de pe 1 mai

Cântăreața a plecat la distracție, la mare, săptămâna trecută. Anna Lesko a mers pe litoral încă din 29 aprilie. Atunci, a petrecut seara alături de prieteni într-un club. Pe 30 aprilie, cântăreața a reluat distracția într-o altă locație, acolo unde a atras toate privirile cu îmbrăcămintea aleasă, scrie libertatea.ro.

La mare, Anna Lesko a purtat un costum de baie într-o nuanță de verde. Peste acesta, artista a îmbrăcat o rochie neagră, din plasă, dar și o haină din blană de culoare roz aprins. După ce a publicat imaginile pe rețelele de socializare, fanii i-au oferit mai bine de 2.000 de like-uri. Urmăritorii ei au scos în evidență faptul că vedeta de 43 de ani are o siluetă de invidiat.

Anna-Lesko-aparitie-inedita-pe-1-mai-la-mare.-Vedeta-s-a-pozat-in-costum-de-baie-si-haina-de-blana-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Care este secretul siluetei Annei Lesko

Anna Lesko nu s-a îngrășat nici măcar pe perioada în care a fost însărcinată.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere.

Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat Anna Lesko pentru VIVA!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton