Homepage  / Articole

Anne Hathaway, “orgie” cu Jake Gyllenhaal

Anne Hathaway, “orgie” cu Jake Gyllenhaal

de Redactia Tvmania

Anne Hathaway nu-şi mai vede capul de treabă. După obositoarele filmări pentru “Love and Other Drugs”, tânăra actriţă se pregăteşte cu simţ de răspundere pentru Premiile Oscar din acest an. Dar abia aşteptăm să vedem din 21 ianuarie pelicula intens discutată de tabloide şi să înţelegem şi de ce iubita lui Gyllenhaal.....nu mai este iubita lui Gyllenhaal.

.

AccessHollywood publica zilele trecute o declaraţie spectaculoasă a actriţei, referitoare la ce s-a întâmplat pe platourile de la “Love and Other Drugs”, experienţă pe care aceasta a descris-o cu  cuvintele lui Jake: “o orgie intelectuală”.

“A trebuit să trecem prin multe locuri vulnerabile din punct de vedere fizic şi psihic şi am petrecut mult timp repetând. Am vorbit despre propriile noastre experienţe intime, ce anume ne excită şi ce nu. Deci, a fost ceva complet deschis de la început. Jake a descris-o ca pe un fel de orgie intelectuală şi cred că asta e termenul care exprimă cel mai bine totul,” a declarat Hathaway, citată de acceshollywood.com.

Actriţa, care va prezenta Gala Premiilor Oscar în acest an alături de James Franco, a întâmpinat multe probleme şi a avut de trecut peste o serie de dificultăţi cât timp a filmat pentru această peliculă şi a mărturisit luna trecută că a suferit inclusiv atacuri de panică atunci când camerele se apropiau prea mult în momentele incinse ale filmului.

Se pare că cel care a ajutat-o foarte mult, după cum spune şi actriţa, a fost regizorul Edward Zwick: „Aveam mici atacuri de panică înainte de a filma cadre strânse în scene intime, pentru că nu aveam încredere că voi putea fi destul de credibilă şi Ed trebuia să stea lângă mine şi să mă ţină de mână şi să aibă răbdare să trec peste moment”.

.

Taylor Swift este foc şi pară

Dacă pentru Anne a fost foarte greu să intre în pielea personajului, Jake pare să se fi descurcat ceva mai bine. Atât de bine, încât, pe durata filmărilor, a reuşit să o scoată din sărite pe iubita sa, Taylor Swift.

Şi inevitabilul s-a produs. Revista People scrie astăzi, 4 ianuarie, că Swift şi Gyllenhaal nu mai sunt un cuplu. „S-a terminat. S-au despărţit luna trecută.” a declarat o sursă citată de people.com.

Nu a fost făcut public niciun motiv pentru care cei doi au apucat pe drumuri separate, niciunul dintre ei nu a comentat evenimentul, dar unele dintre motive par să fie bine întemeiate cel puţin pentru Taylor, dacă e să dăm crezare tabloidelor.

Potrivit unul articol publicat de National Enquirer, Taylor nu a reacţionat prea bine atunci când a aflat despre conversaţiile intime ale iubitului ei cu Anne şi ceea ce a pus capac a fost faptul că cineva i-ar fi povestit că aceştia s-au uitat împreună şi la filme porno.

Sursa celor de la National Enquirer spune că în momentul în care au început filmările Gyllenhaal i-a explicat partenerei sale din film că trebuie să se cunoască foarte bine unul pe celălalt şi să-şi împărtăşească preferinţele sexuale din cauza numărului mare de scene de nuditate şi de sex din peliculă.

Cum era de aşteptat, Taylor nu a fost prea încântată şi scandalul s-a propagat cu viteza luminii. Hocus-pocus, la puţină vreme după ce reacţia iubitei lui Jake a ajuns în tabloide, Swift a fost cadorisită (era şi ziua ei ce-i drept) cu o chitară de 10.000 de dolari ce poartă semnătura celebrului Chet Atkins.

Filmările, însă, s-au încheiat şi se aşteaptă o restabilire a ordinii în vieţile tumultoase ale actorilor. Le puteţi evalua prestaţia începând cu 21 ianuarie, data lansării peliculei “Love and Other Drugs” în cinematografele româneşti.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton