Homepage  / Filme Online / Vedete străine

Anne Hathaway joacă în viitorul film „Mother Mary”. Primele detalii

Anne Hathaway joacă în viitorul film „Mother Mary”. Primele detalii
7

de Roxana Mirea,

Anne Hathaway va juca într-un nou film! Este vorba despre o melodramă pop, care se va numi „Mother Mary” și este regizată de David Lowery. Iată cine mai joacă alături de Anne Hathaway în „Mother Mary” și care sunt primele detalii despre povestea filmului.

Anne Hathaway va juca în viitorul film „Mother Mary”

Anne Hathaway va juca în musicalul Mother Mary, regizat de David Lowery. Actrița va juca alături de Michaela Coel într-un film supranumit „o melodramă pop care urmărește o muziciană fictivă, interpretată de Anne Hathaway, și relația ei cu un designer de modă emblematic, interpretată de Michaela Coel”.

Jack Antonoff și Charli XCX vor compune și produce melodii originale pentru viitorul film, care este scris tot de Lowery. Toby Halbrooks, James M. Johnson și Lowery vor produce alături de Jeanie Igoe de la Homebird Productions și Jonas Katzenstein, Maximilian Leo și Jonathan Saubach de la augenschein Filmproduktion.

Valentino Photocall – RomeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Filmul „Mother Mary” va fi filmat în Germania. Deadline a fost prima publicație care a dezvăluit distribuția noului proiect.

Hathaway, care și-a etalat stilul vestimentar feroce la Paris, în ianuarie, nu este străină de lumea modei și a muzicii, având performanțe strălucitoare în „Diavolul se îmbracă de la Prada”, „Ella Enchanted” și „Les Misérables”, care i-au adus un Oscar și un Glob de Aur în 2013 pentru cea mai bună actriță în rol secundar.

Coel, actriță și scenaristă, a fost prima femeie de culoare care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun scenariu pentru o mini-serie, în 2021, pentru „I May Destroy You”.

Michaela Coel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton