Homepage  / Articole

Anne Hathaway ține o cură de slăbire… șocantă

Anne Hathaway ține o cură de slăbire... șocantă

de Redactia Tvmania

Anne Hathaway a mărturisit, într-un interviu acordat publicației Allure, că rolul din noul film „Batman” i-a marcat viața, dar și modul în care își vede propriul trup. Actrița a povestit că a fost nevoită să stea zi-lumină în sala de gimnastică timp de zece luni pentru a intra în costumul sexy al lui Catwoman. Apoi a urmat filmul „Mizerabilii”...

Actrița este mulțumită de rolul din „Batman: The Dark Knight Rises”, care a ajutat-o să intre mai bine în pielea personajului Fantine în cel de-al doilea film la care lucrează acum, „Mizerabilii”.

„Fac niște chestii nebunești în ceea ce privește greutatea mea. Sunt în a șasea zi de detoxifiere… Dieta asta mă face să ies din tiparele obișnuite, și îmi place asta. Nimic nu se compară cu hrănirea pe bază de humus și rădăcinoase”, a spus Hathaway.

Botox la 23 de ani?

Pe când avea 23 de ani, lui Anne i-a fost oferit un tratament cu Botox, dar ea a refuzat oferta. Mai mult, ea s-a arătat total împotriva operațiilor estetice, cel puțin pentru moment.

„Îmi rezerv dreptul să mă gândesc la asta numai după ce voi naște o groază de copii”, a explicat Hathaway.

Dietă drastică…numai 500 de calorii zilnic

Pentru a intra mai bine în rolul lui Fantine din pelicula „Mizerabilii”, Hathaway a fost nevoită să poarte haine cu până la două numere mai mici.

Actriţa de 29 de ani a început să aibă grijă de siluetă, şi de aceea, a consumat numai 500 de calorii pe zi. Mai exact, pentru a da jos nouă kilograme în timp record, ea a mâncat doar două mere şi un shake în fiecare zi.

Actrița este logodită cu Adam Shulman, un actor care a devenit designer de bijuterii. Chiar dacă e sigură că își dorește o familie, iar nunta bate la ușă, Anne Hathaway nu s-a hotărât câți copii ar vrea să aibă.

Vezi aici trailer-ul filmului „Mizerabilii”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IuEFm84s4oI[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton