Homepage  / Știri

„Next Star” revine la Antena 1. Cel mai talentat copil va fi premiat cu 20.000 €

„Next Star” revine la Antena 1. Cel mai talentat copil va fi premiat cu 20.000 €

de Redactia Tvmania

„Next Star”, show ajuns la cel de-al șaptelea sezon, revine în grila Antenei 1 începând de joi, 15 septembrie, de la ora 20.30.

Emisiunea prezentată de Dan Negru îi va avea ca jurați pe CRBL, Alina Eremia, Pepe și Dorian Popa, iar cel mai bun talentat copil va fi premiat în marea finală cu trofeul „Next Star” și cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Next star sezonul 7

Dana Mladin, producătorul show-ului „Next Star” a declarat recent într-un comunicat de presă remis redacției noastre că publicul va avea și în acest sezon un cuvânt important de spus, pentru că „în fiecare ediție poate trimite preferatul în finala de popularitate”.

Am găsit talente nebănuite la copii, ceea ce ne-a bucurat enorm! Cu siguranță, în cel de-al șaptelea sezon “Next Star” copiii nu vor înceta să ne surprindă! Și mă refer aici chiar și la copii de patru – cinci ani! Juriul e în mare formă, dar hotărât să fie mai pretențios decât în primavară și să analizeze prestațiile copiilor în cele mai mici detalii”, a spus Dana Mladin.

La rândul său, prezentatorul show-ului, Dan Negru, este de părere că „cei care s-au lansat, copii fiind acum câțiva ani, au devenit deja adolescenți”, iar emisiunea sa poate fi asemuită unui „promo la anii care vor veni”.

Cine sunt primii concurenți în competiția dedicată copiilor talentați ai României, veți descoperi joi, 15 septembrie, în premiera celui de-al șaptelea sezon “Next Star”.

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton