Homepage  / Articole

Antena 1 face cel mai mare şnur de mărţisor

Antena 1 face cel mai mare şnur de mărţisor

de Redactia Tvmania

După ce, pe 14 februarie, au ţinut dragostea în puf la cea mai mare bătaie cu perne din ţară, vedetele Antenei 1, Răzvan Simion, Dani Oţil, Simona Gherghe şi Dan Capatos, i-au invitat pe telespectatori să intre în competiţia celui mai mare mărţişor din lume.

Astfel, de 1 Martie, Simona Gherghe va fi alături de bucureşteni în Afi Palace Cotroceni Mega Fun, de la ora 18.00. Răzvan şi Dani vor merge la Iaşi, în Iulius Mall, unde de la 15.00 îi vor aştepta pe ieşeni să intre în competiţia mărţişorului. Iar Dan Capatos se va întâlni cu clujenii, în Iulius Mall de la 16.00. Acesta din urmă nu va veni singur, ci însoţit de Mircea Stoian şi de frumoasele asistente Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu.

Toţi cei care vor să pună umărul la formarea celui mai lung şnur uman de mărţişor vor primi un tricou alb sau roşu şi o dată cu acesta şansa de a câştiga unul dintre premiile puse la bătaie în fiecare oraş: cinci televizoare LCD full HD. Câştigarea premiilor se va face prin tragere la sorţi.

Evenimentul va fi transmis în direct, din cele trei oraşe în timpul Observatorului de la ora 16, al emisiunii “Acces Direct” şi al Observatorului de la ora 19.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton