Homepage  / Articole

Antena 1 redifuzează serialul „Nikita”

Antena 1 redifuzează serialul „Nikita”

de Redactia Tvmania

Începând din această seară, serialul „Nikita” (care a fost difuzat de Pro TV în urmă cu zece ani) poate fi urmărit la Antena 1 de luni până joi, de la ora 00.00. Personajul principal este interpretat de actriţa australiană Peta Wilson.

Serialul „Nikita” a fost împărţit în cinci sezoane şi 96 de episoade, realizate în perioada 1997 – 2001.

Peta Wilson o interpretează pe Nikita, o tânără care urma să-şi petreacă restul zilelor în închisoare, după ce a fost acuzată şi condamnată pe nedrept pentru uciderea unui poliţist.

Ea este recrutată de Secţiunea 1, o organizaţie secretă pentru combaterea terorismului, care îi simulează sinuciderea şi îi creează o nouă identitate.

După doi ani de antrenamente, Nikita este trimisă la vânătoare de terorişti. Deşi iniţial nu poate să-şi elimine ţintele cu sânge rece, agenta devine tot mai eficientă.

Eroina serialului se îndrăgosteşte de colegul ei, Michael (Roy Dupuis), însă relaţia lor nu este văzută cu ochi buni de superiori.

Peta Wilson a dat modelingul pe actorie

După ce a lucrat ca model în Australia şi Europa, Pete Wilson s-a stabilit la Los Angeles în 1991, pentru a studia actoria.

Actriţa australiană se pregătea să se mute la New York după câţiva ani, însă a decis să participe la o ultimă audiţie, în urma căreia a primit rolul principal din „Nikita”.

În aceeaşi perioadă, Peta Wilson l-a cunoscut pe regizorul englez Damian Harris, de care s-a despărţit în 2002, la scurt timp după ce a născut un băiat.

În ultimii ani, actriţa a jucat în filme ca „Jocuri mortale” (2000), „Liga” (2003), „Superman revine” (2006) şi „Frumuseţe” (2009).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton