Homepage  / Știri

Antena 1 se pregătește pentru lansarea grilei de toamnă | Galerie FOTO

Antena 1 se pregătește pentru lansarea grilei de toamnă | Galerie FOTO

de Redactia Tvmania

„Te cunosc de undeva”, „X Factor”, „Burlăcița”, toate revin în grila de toamnă a postului din Băneasa. Antena 1 a pregătit și câteva premiere pentru lunile viitoare. Este vorba de noua variantă a show-ului lui Nea Mărin - “Poftiti pe la noi! Poftiți de vă iubiți!” -, dar și show-urile “Ham Talent” și “Am ceva să-ți spun”.

Sub sloganul „Spectacolul mereu aproape”, Antena 1 dă startul în această toamnă producțiilor din noua grilă.

te cunosc de undeva

Printre veterane, „Te cunosc de undeva!”, emisiune ajunsă la al optulea sezon, dar și „X Factor”, care se pregătește de sezonul cu numărul cinci. Emisiunea are același juriu (Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu), dar i s-a schimbat regulamentul.

x factor

După ce a pus pe roate mai multe pensiuni din țară, Nea Mărin are din această toamnă un nou mesaj: “Poftiti pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”. Nea Mărin se tranformă, alături de mai multe vedete, în organizator de nunți pentru câteva cupluri care nu au putut să se căsătorească până acum.

Poftiti pe la noi

Premierele toamnei

Pentru această toamnă, Antena 1 a pregătit, în premieră, un show cu și despre animalele de companie, “Ham Talent”. Liviu Varciu, gazda emisiunii, e pregătit să aducă în fața publicului cele mai talentate animale.

TVM 32

Antena 1 are în plan și un nou sezon “Burlăcița”, filmat de această dată în Italia, în Toscana, cu Daniela Crudu în „rol principal”.

Burlacita - Daniela Crudu

Emoțiile și povestile de viață extraordinare nu lipsesc de la Antena 1. “Am ceva să-ti spun” va aduce în fața telespectatorilor oameni speciali, care au trecut prin experiențe incredibile.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton