Homepage  / Televiziune

Ruxandra Ion pregătește un nou serial la Antena 1. Cine ar juca în noua telenovelă   

Ruxandra Ion pregătește un nou serial la Antena 1. Cine ar juca în noua telenovelă   
7

de Roxana Mirea,

Antena 1 pregătește un nou serial, în contextul în care „Adela” va ajunge la final la un moment dat. Ruxandra Ion (foto) își dorește un nou serial în care tema principală o reprezintă femeile puternice. Se pare că producătorii au deja în minte și actorii care ar putea juca în acest nou serial.

Antena 1 pregătește un nou serial

„Adela” va ajunge la final la un moment dat, așa că Antena 1 pregătește un nou serial. Mai exact, Ruxandra Ion, producătoarea serialului „Adela”, pregătește un nou serial în care tema principală este reprezentată de femeile puternice, ele fiind și eroinele principale, potrivit click.ro.

Echipa producătoarei este gata de un proiect în care personajele principale sunt femei dure, puternice, care au trecut prin viață și care se luptă cu diverse probleme. Se pare că scenariul noului serial ar fi gata. În plus, producătorii își doresc ca rolul principal să fie interpretat de Oana Zăvoranu. Vedeta a mai jucat și în seriale precum „Numai iubirea”, „Păcatele Evei” sau „Sacrificiul”.

Oana-Zavoranu-dupa-ce-ea-si-sotul-ei-au-fost-amenintati-cu-un-cutit-pe-strada-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De asemenea, producătorii și-ar dori ca în noul serial să joace și o serie de actori din serialul „Adela”. Aceștia ar fi Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Anca Androne, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mădălina Belariu Ion sau Romeo Visca.

Pe de altă parte, se va face un casting pentru a găsi actorii care să interpreteze rolurile secundare. Noul serial ar putea avea premiera la Antena 1 în toamnă sau în iarnă.

Ruxandra Ion este creatoarea mai multor seriale de succes, printre care „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Inima de țigan”, „Pariu cu viața”, „Fructul iubirii” sau „Sacrificiul”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton