Homepage  / Seriale / Televiziune

Din 5 ianuarie, Antena 1 va difuza noul „Dallas”

Din 5 ianuarie, Antena 1 va difuza noul „Dallas”

de Redactia Tvmania

Postul Antena 1 va difuza, din 5 ianuarie, noua versiune a serialului „Dallas”, cu vechii J.R. (Larry Hagman), Bobby Ewing (Patrick Duffy) şi Sue Ellen (Linda Gray) în rolurile principale. Echipa îl comemorează zilele acestea pe Larry Hagman, care a pierdut, pe 23 noiembrie, lupta cu cancerul, decedând la 81 de ani.

Weekendul viitor, actorul Larry Hagman va fi comemorat în cadrul a două ceremonii, una la Dallas şi alta în Los Angeles,  dar cenuşa sa nu va fi „răspândită prin întreaga lume”, a precizat fiul starului, infirmând zvonurile. Soţia lui Hagman nu este conştientă de dramă, pentru că suferă de o formă avansată de Alzheimer, scrie „People”.

Actorul – care filma la sezonul doi al noii versiuni, ce urmează să fie difuzată în ianuarie la americani – va fi omagiat printr-un episod special, au decis producătorii.

La noi, postul Antena 1 va difuza primul sezon din „Dallas”-ul nou anul viitor, în fiecare sâmbătă, începând cu 5 ianuarie.

La 34 de ani de la premiera primul sezon şi la 21 de la ultimul episod al serialului „Dallas” (care a rulat la americani între 1978 şi 1991), familia Ewing şi celebrul J.R. au revenit pe micile ecrane, cu o nouă generaţie şi noi lupte interne pentru cucerirea puterii.

Noul „Dallas” a avut premiera în SUA pe 13 iunie, iar începutul a avut de toate: o nuntă (Rebecca Sutter/Julie Gonzalo şi Christopher Ewing/Jesse Metcalfe se căsătoresc la ferma familiei), o revenire în forţă (J.R./Larry Hagman e internat într-un azil, dar scapă de depresie repejor şi redevine canalia de altădată) şi un plan secret de amploare (care îl implică pe acesta din urmă ş pe fiul lui la fel de ambiţios).

Alături de John Ross (Josh Henderson), care a descoperit petrol la fermă, J.R. plănuieşte să recâştige Southfork-ul de la Bobby (Patrick Duffy).

Luat la bani mărunţi, „Dallas”-ul mizează mult pe nostalgie, fanii vechii poveşti bucurându-se de greii din poveste (Sue Ellen/Linda Gray arată la fel de bine ca acum 20 de ani, scria presa de peste Ocean).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton