Homepage  / Știri / Televiziune

Postul Antena 2 şi-a lansat grila de toamnă

Postul Antena 2 şi-a lansat grila de toamnă

de Redactia Tvmania

„Trăieşte Sănătos”, “Show Time”, “Telefonul de la miezul nopţii”, “Dincolo de aparenţe”, “Poliţia Modei”, “Profu’ Menci”, “Distracţia pe vremea mea”, “Showbiz Report”, “Nuntă de vedetă”, toate producţiile consacrate marca Antena 2 vor intra în grila de toamnă a postului.

Cristi Brancu va prezenta „Agentul Vip” în fiecare seară, de luni până vineri, de la 21.10.

“Anul 2013 a fost cel mai bun an din istoria Antena 2 şi  nu poate fi decât aşa până la final. Agentul VIP şi Confidenţial au “copt” lucruri noi şi exclusivităţi pentru noile sezoane în această vacanţă. Aşa cum deja ne-am obişnuit telespectatorii, cele mai fierbinţi şi interesante ştiri, dar şi invitaţi speciali se vor afla în platourile show-urilor „Agentul VIP” şi „Confidenţial„. Şi eu şi Oana suntem pregătiţi şi nerăbdători să începem noile sezoane”, declară Cristi Brancu.

Adriana Bahmuţeanu a revenit cu un format nou la „Începe Bahmu„. Ea va fi arbitrul unui tribunal monden, alcătuit din două tabere care vor dezbate cel mai fierbinte subiect monden al zilei. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la ora 18.00.

După o vară în care s-a păstrat în formă maximă, datorită baieţelului ei, David, “alături de care n-ai nici o clipă de repaos”, Diana Munteanu Niculescu revine şi ea, în fiecare sâmbătă, de la 20.30, cu emisiunea „Conferinţa de Presă”.

“Abia aştept să reîncepem “Conferinţa de presă”, mi-e dor de ziarişti, de atmosfera din platou şi de telespectatori. Îmi doresc invitaţi în premieră la noi la emisiune, dar şi  pe cei care  au mai fost deja, pentru că întotdeauna rămân lucruri nespuse”, a spus Diana Munteanu Niculescu.

mihai-morar-antena-2-patru-ani

Emisiunea “Răi da’ buni” revine pe post începând cu 9 septembrie, de luni până joi, de la 19.30, cu Mihai Morar cu forţe proaspete, după o vacanţă plină de peripeţii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton