Homepage  / Articole

Antena 2 are program special de ziua sa

Antena 2 are program special de ziua sa

de Redactia Tvmania

Antena 2 împlineşte, astăzi, şase ani de la înfiinţare. Începând de la ora 14.00, emisiunile "Petrecem k lumea", "Dincolo de aparenţe", "Confidenţial", "Conferinţa de presă", "Răi da buni" şi "Agentul VIP" au ediţii speciale şi invitaţi surpriză.

Ziua de 9 aprilie începe cu o retrospectivă a celor mai spectaculoase momente care s-au întâmplat de-a lungul celor șase ani, la Antena 2.

De la ora 14.00 debutează seria emisiunilor pregătite pentru șase ani aniversari, constând în două ediții eveniment și șase ediții speciale: Showbiz Report Nuntă de vedetă (ediție eveniment) aduce în prim plan nunta celebrei Diana Şucu, care împlinește… șase ani de căsnicie anul acesta.

Petrecem K Lumea, cu Ana și Fredi Camacho vin cu premii și invitați care arată în echipă că aȘA SE face show, iar de la ora 16.00 Florentina Fântânaru îl dezvăluie din nou, Dincolo de aparențe (ediție eveniment), pe Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care a fost primul invitat al Florentinei în urmă cu șase ani, la debutul emisiunii la Antena 2, în anul 2007.

aŞA SE face show

Cristi Brancu și Oana Turcu  au organizat la Confidențial o petrecere aniversară, iar Diana Munteanu prezintă o ediție a Conferinței de presă atipică, fără ziarişti, doar multe vedete, probe şi întrebări la care toată lumea va fi supusă.

Răi da’ buni și Agentul Vip vin cu propria demonstrație despre cum se face show, iar Adriana Bahmuţeanu încheie ziua aniversară cu o petrecere cu muzică și dans.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton