Homepage  / Știri / Televiziune

Antena Group, obligată de instanță să nu mai difuzeze serialul „Fructul oprit” pe nicio platformă. Care sunt motivele

Antena Group, obligată de instanță să nu mai difuzeze serialul „Fructul oprit” pe nicio platformă. Care sunt motivele

de Redactia Tvmania

Serialul Fructul oprit nu va mai putea fi difuzat de Antena Group nici pe tv și nici pe platforma Antena Play, după ce o instanță a decis asta într-un proces privind drepturi intelectuale asupra serialului, informează Pagina de Media.

Curtea de Apel București a obligat Antena Group să retragă de la difuzare serialul Fructul Oprit, inclusiv de pe Antena Play, și să înceteze să exploateze această producție, scrie paginademedia.ro.

Decizia este definitivă și a fost luată pe 15 ianuarie. Magistrații au decis să dea câștig de cauză scenaristelor Aycan Ece Yoren și Melek Gencoglu, care au dat în judecată Antena Group.
Aycan Ece Yoren și Melek Gencoglu, care au lucrat împreună, în 2008, la scenariul telenovelei „Aşk-ı Memnu’” („Iubire ascunsă”), inspirată din aceeași carte după care s-a făcut și serialul „Fructul oprit”. 

Decizia definitivă obligă Antena Group ”să retragă de la difuzare, respectiv să restricționeze accesul utilizatorilor la difuzarea serialului ‘Fructul oprit sau orice altă comunicare publică a serialului, atât în România, cât şi în străinătate, în limba română sau în orice altă limbă prin intermediul platformei on-line AntenaPlay, a site-urilor de internet sau a altor platforme online”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton