Homepage  / Știri

Anthony Hopkins e la regim

Anthony Hopkins e la regim

de Redactia Tvmania

Actorul Anthony Hopkins (72 de ani) a slăbit considerabil în ultima vreme şi a povestit, pentru „The New York Post”, că totul se datorează unui regim alimentar şi renunţării la dulciuri.

Sir Hopkins a piedut în ultimii doi ani 34 de kilograme, după ce soţia lui, Stella Arroyave (cu care s-a căsătorit în anul 2003) l-a trimis la sală şi l-a pus la cură: „Am slăbit 34 de kilograme, prea mult, dar m-am îngrăşat puţin cât am stat în Europa. Eram dependent de pâine, prăjiturele, tot felul de dulciuri. Îmi plac toate astea. Soţia mea nu e dictator, dar mi-a spus să mă apuc de un regim. Aşa că sunt la sală de şase ori pe săptămână, trăiesc cu 800 de calorii pe zi. Fără paste, fără porţii suplimentare. Un sadviş din când în când. Acum sunt obsedat de sănătate. Nu mă mai pot îmbrăca cu vechile haine, le-am donat”.

Actorul a mai dat şi câteva detalii despre soţia lui, despre care nu vorbeşte prea des: „Sunt de şapte ani cu a treia mea soţie, care are cu 18 ani mai puţin şi e foarte mămoasă. Eu sunt un singuratic. Am foarte puţini prieteni, nici unul dintre ei nu e actor. Ea are prietenele ei din Spania care vin în vizită şi îmi place asta. Ne distrăm de minune. Nu mă uit după femei, dar îmi plac doamnele”.

Hopkins îşi promovează acum rolul din filmul lui Woody Allen „You Will Meet a Tall Dark Stranger” şi a mai explicat că „nu joc de obicei roluri comice, dar acesta a fost un rol bun şi m-a ditrat umorul evreiesc. Pot să mă adaptez în orice situaţie. Personajul meu e un tip care se teme de singurătate. ”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton