Homepage  / Vedete româneşti

Antonia a publicat o nouă imagine cu fiica ei, Maya. Asemănarea dintre ele este izbitoare

Antonia a publicat o nouă imagine cu fiica ei, Maya. Asemănarea dintre ele este izbitoare
9

de Andra Stana,

Antonia a publicat o nouă imagine cu fiica ei, Maya. Artista le-a arătat fanilor ei cât de multe trăsături a moștenit fetița ei de la ea. Asemănarea dintre cele două a fost observată de internauți, care nu au ezitat să le transmită cât de frumoase sunt.

Antonia, o nouă imagine cu fiica ei, Maya

Antonia a avut o relație cu Vincenzo Castellano, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Maya. Fiica artistei are acum 11 ani și, odată cu trecerea anilor, ea seamănă tot mai mult cu mama ei. După despărțirea dintre Antonia și Vincenzo Castellano, Maya a rămas în grija tatălui, în Italia.

Acolo, fata a mers la grădiniță și la școală și vorbește bine în italiană, în engleză, dar nu și în română. Antonia s-a preocupat de fiica ei și a mers mereu să o viziteze. Relația lor e din ce în ce mai apropiată, după cum a recunoscut artista în diferite interviuri, potrivit libertatea.ro.

Acum, Antonia i-a surprins pe fanii ei cu o nouă imagine cu fiica ei, Maya. Artista a demostrat tuturor cât de mult seamănă una cu cealaltă. Iubita lui Alex Velea a publicat o imagine cu ea, alături de o imagine cu Maya. Fanii Antoniei au reacționat la secțiunea comentarii de pe Facebook.

Frumoase mai sunteți! Sunteți superbe, mamă și fiică, dar parca sunteți surori. Antonia, din ce în ce mai frumoasă!”, „Seamănă foarte bine cu tine! Sunteți superbe amândouă! Sa îți trăiască sa fie sanatoasa și iubita!”, „O Antonia nouă în miniatură! Frumoasă ca mama ei!” sau „Semana izbitor cu tine”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

antonia-mayaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce relație are Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Totuși, el spune că are trei copii, nu doi, pentru că o consideră pe Maya ca fiind fiica lui. Acesta a dezvăluit că o iubește la fel de mult ca pe Dominic și Akim și că își dorește să fie ca un prieten foarte bun pentru ea.

„Am avut imprimată figura asta paternă, îmi doream să am copii de la 20 de ani, doar că nu am găsit persoana potrivită, probabil nici eu nu eram pregătit la vârsta aia. S-a întâmplat fix cu persoana potrivită și când a cosiderat Dumnezeu că e momentul și mă bucur că a fost așa. Am trei copii minunați. Pentru că am trei copii, nu doi.

Am doi băieți făcuți cu Antonia, dar și pe Maya o consider ca fiica mea, o iubesc la fel de mult și sunt mândru de orice succes al ei. Vreau să fiu un prieten foarte bun al ei și să îmi exercit acest rol de tată vitreg, deși cuvântul „vitreg” sună urât. Am rolul meu în viața ei”, a povestit Alex Velea, în emisiunea „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton