Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, alături de fostul iubit al Rihannei. Unde s-au fotografiat cei doi

Antonia, alături de fostul iubit al Rihannei. Unde s-au fotografiat cei doi

de Cătălina Matei,

Pe contul său de Instagram, Antonia a postat o fotografie surprinzătoare, în care artista apare alături de cântărețul Chris Brown, fostul iubit al Rihannei. Unde s-au fotografiat cei doi?

Se pare că fostul iubit al Rihannei, de care cântăreața originară din Barbados s-a despărțit cu scandal în 2013, este unul dintre artiștii preferați ai Antoniei. Aceasta, împreună cu o prietenă apropiată, a participat zilele trecute la un concert al americanului, aflat în plin turneu prin Europa.

Antonia nu doar că a participat la concerult susținut în Manchester, dar a avut parte și de un card special care i-a asigurat, printe altele, intrarea în culise și o fotografie alături de Chris Brown.

Un astfel de „pass” se poate achiziționa online și costă 3.000 de dolari în care sunt incluse intrarea mai devreme, vizita în cluise, poza cu artistul, un tricou personalizat, autografe semnate chiar de Chris Brown și o geantă specială. În acest pachet nu este inclus și biletul la concert.

 Antonia, o polițistă cu capsa pusă în „Haita de acțiune”

Tot în această săptămână, Antonia a participat și la avenpremiera specială a filmului „Haita de acțiune”, în care cântăreașa are unul dintre rolurile principale. Ea este Oli, o polițistă extrem de temperamentală care nu suportă misoginismul.

„„În film mă cheamă Oli și sunt polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor, n-am răbdare și… îi bat pe toți!”, spune Antonia în filmulețul postat cu ceva timp în urmă pe contul său Instagram.

„Haita de acțiune”, scris și regizat de Vali Dobrogeanu, este o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie rromă aflat în prima lui zi de serviciu. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera îi este pusă în pericol înainte să înceapă, din cauza partenerului său, Denzel (Matei Dima). Cei doi formează o echipă neobișnuită alături de Oli (Antonia).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton