Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, despre muzică, familie și planurile de nuntă: „Avem timp de declarații de dragoste”. EXCLUSIV

Antonia, despre muzică, familie și planurile de nuntă: „Avem timp de declarații de dragoste”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

De mai bine de 10 ani, Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Velea. Între timp, cei doi au devenit și părinți, iar iubirea lor a ajuns și pe portativ în mai multe piese, „Tranquilo Papi” fiind cea mai recentă colaborare a lor. Însă dincolo de muzică, artista are parte de alte provocări, mai ales că este mămica a trei copii. Aflăm mai multe, imediat!

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de un deceniu, iar împreună au doi băieți, pe Dominic și pe Akim. Din căsătoria cu Vincenzo Castellano, artista mai are o fetiță, pe Maya. Cu trei copiii, programul artistei este extrem de încărcat, însă reușește să împace în același timp și viața de famile și cariera muzicală.

 „Tranquilo Papi”, o nouă colaborare cu Alex… păreți neschimbați. Există vreo „rețetă” anume?

Mulțumim pentru complimente, încercăm să avem grijă de noi, în ciuda programelor încărcate și a vieții de familie care este prioritară pentru noi. Facem sport cât de des putem în fiecare săptămână, avem grijă să mâncăm cât mai sănătos, proteine, salate, suntem atenți să ne hidratăm suficient. Nu știu dacă e vreo rețetă anume, ci ceva ce funcționează pentru mulți dintre noi.

Cum ați ajuns la această nouă piesă? După „Iubirea mea”, poate fanii s-ar fi așteptat tot la o declarație de dragoste…

Alex petrece foarte mult timp la studio alături de echipa lui de la Golden Boy Society și face foarte multă muzică. A început o joacă pe acest beat și mi-a plăcut foarte mult cum sună și mi-am dorit și eu să fiu parte din ”Tranquilo Papi”.

Cu siguranță vor mai urma și alte piese împreună, avem timp de declarații de dragoste.

Și cât de ușor / greu îți este să cânți cu Alex? Dincolo de momentele voastre de acasă…

După cum am mai spus, mă simt binecuvântată că împărtășesc cu Alexandru aceeași iubire și pasiune pentru muzică, este frumos și nu are cum să îmi fie greu vreodată, dimpotrivă, este minunat să fim pe scenă împreună, la studio. El mă susține în tot ceea ce fac în carieră, este sprijinul meu în absolut orice ce fac. Și bineînțeles că și eu pe el. Suntem o echipă!

Apropo de piesă… cine este cel mai liniștit dintre voi?

Amândoi avem o doză de ”nebunie”, spontaneitate, de ”neliniște”. Și ne completăm. Nu aș ști să spun care este mai liniștit, cred că sunt perioade și perioade.

Și ce îți place cel mai mult la tine când ești cu Alex?

Indiferent cât de greu îmi este, știu că lângă el, totul este posibil, orice are o rezolvare. Și acest lucru mă face să fiu liniștită. Dar cel mai mult îmi place de mine când sunt iubită, fericită. I have a glow 🙂

Până la urmă… când faceți nunta?

Nu am decis încă. Dar veți afla atunci când este oficial.

Voi doi ați început și un podcast în urmă cu ceva timp, „Minim trei”… De ce nu ați continuat proiectul?

Un proiect de altfel tare drag nouă acest podcast. Dar era destul de greu și să aliniem programele noastre, apoi și cu invitații, viața de familie care cum spuneam, are prioritate. Așa că a trebuit să îl punem pe pauză. Mi-ar plăcea să îl reluăm, poate vom reuși din toamnă.

În ce proiect TV prezent acum în România ți-ar fi plăcut să fii implicată?  Sau ai primit deja vreo propunere?

Deocamdată, nu există niciun proiect TV în care să mă vedeți în perioada următoare.

Dincolo de look-ul tău impecabil, care sunt imperfecțiunile pe care ai învățat să ți le accepți?

Mulțumesc frumos! Pentru oricare dintre imperfecțiuni, muncesc să le îmbunătățesc dacă se poate prin sport și dietă de exemplu, sau să le accept.

Ce crezi că au preluat copiii tăi de la tine?

Și eu și Alexandru i-am învățat să fie buni, respectuoși și cred că au preluat de la noi amândoi iubirea pentru muzică, dar și sensibilitatea noastră.

Ce vă place să faceți împreună?

Să ne jucăm, să ne plimbăm în parc, să citim povești, activități normale de familie.

Ce ți se pare cel mai dificil la ipostaza de părinte?

Să fiu autoritară atunci când situația o cere. Sunt conștientă că e spre binele lor, dar de multe ori, îmi pare rău că trebuie să fiu dură. Și ce este dificil este că mereu stau cu grijă pentru oricare dintre ei, indiferent cât de relaxată par.

În rest, fac tot ce ține de mine și desigur și Alexandru să le oferim o copilărie fericită, cu multă iubire și experiențe frumoase, o copilărie cât mai normală și cât mai simplă, să nu fie cu mult diferită copilăria lor față de a altor copii doar pentru că noi suntem artiști, persoane publice.

Și ce este dificil ca părinte: să nu uit nicio activitate sau proiect pe care ar trebui să le facă la școală sau grădiniță, trebuie să îmi amintesc cât mai multe lucruri.

Dintre toate tentațiile disponibile acum, în ce privește copiii, de ce anume îți este cel mai tare teamă?

Fac tot ce pot să îi țin departe de bullying, de violență de orice fel, așa că ei știu să discute cu noi orice problemă au să găsim împreună soluții, și Maya și Dominic și Akim.

Care este răsfățul suprem pentru tine? Și ce îți place să faci când ai timp doar pentru tine?

Să merg la masaj, să mănânc ce îmi doresc, să stau doar eu cu Alex să ne relaxaăm, să ne uităm la multe filme.

Revenind la muzică, ce planuri ai în următoarea perioadă?

Urmează încă o colaborare cu un artist internațional și multe alte piese, concerte. 2022 este un an cu multă muzică!

Cum arată concertul perfect pentru tine?

Mulți oameni împreună care se bucură de muzica mea, care cântă vers cu vers, să fie conectați cu mine de la început până la sfârșit.

Antonia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton