Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, adevărul despre relația din prezent cu fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum se înțeleg

Antonia, adevărul despre relația din prezent cu fostul soț, Vincenzo Castellano. Cum se înțeleg
11

de Roxana Mirea,

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea și împreună au doi copii: Dominic și Akim. În trecut, artista a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, iar din iubirea lor a venit pe lume o fetiță, Maya. Între-un interviu recent, Antonia a dezvăluit care este relația pe care o are în prezent cu Vincenzo Castellano.

Antonia, despre relația din prezent cu fostul soț, Vincenzo Castellano

Cândva, între Antonia și Vincenzo Castellano a existat o relație tensionată. Totuși, se pare că cei doi au îngropat securea războiului. Antonia a mărturisit într-un interviu pentru ego.rose înțelege cu fostul soț, Vincenzo Castellano, de dragul fiicei lor, Maya. Artista a mai adăugat că relația dintre ei este „pe cât se poate de normală și de civilizată”.

„Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată”, a declarat Antonia pentru sursa menționată anterior.

Antonia-despre-relatia-din-prezent-cu-fostul-sot-Vincenzo-Castellano-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Când s-a îndrăgostit Antonia de Alex Velea

Antonia a vorbit și despre momentul în care s-a îndrăgostit de Alex Velea. Artista a spus că sentimentele au început să apară după ce l-a cunoscut pe el ca om.

Momentul în care m-am îndrăgostit de Alex a fost cel în care l-am cunoscut pe el ca om. Îl apreciam ca artist, mi se părea talentat, charismatic, dar atunci când am interacționat de la om la om, lucrurile s-au schimbat și am reușit să descopăr un om bun, cu suflet mare, cu o inimă extraordinară”, a povestit Antonia.

Întrebată dacă are regrete, cântăreața a spus că: „Nu am regrete, pentru că știu că, în absolut orice acțiune sau lucru pe care l-am făcut, nu mi-am propus vreodată să fac rău, să fac pe cineva să sufere, mereu am grijă față de sentimentele celor din jur, să nu îi supăr, să nu îi rănesc. Am învățat din greșeli, am încercat să nu le repet și simt că sunt un om mai puternic după fiecare experiență prin care am trecut. Și multe nu au fost deloc ușoare.”

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton