Homepage  / Vedete româneşti

Antonia este o polițistă cu capsa pusă. Cântăreața s-a antrenat cu cascadori profesioniști. EXCLUSIV

Antonia este o polițistă cu capsa pusă. Cântăreața s-a antrenat cu cascadori profesioniști. EXCLUSIV
16

de Cătălina Matei,

Deși a mai jucat până acum pe marele ecran, personajul său din „Haita de acțiune” este primul rol principal pentru Antonia într-un lung metraj. Cântăreața o interpretează pe Oli, o polițistă temperamentală, greu de stăpânit și care se bate cu oricine. Un rol care i-a pus la încercare nu doar talentul actoricesc, cât și condiția fizică!

Care este intriga din „Haita de acțiune”? Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel (Vlad Brumaru), primul agent din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Nu ești la primul rol într-un lung-metraj, ai mai jucat și în „Selfie69”. Însă acum este vorba despre un rol principal. Cum ai ajuns în „Haita” lui Matei Dima? Ai trecut printr-un casting? Sau rolul acesta a fost scris special pentru tine?

Matei mi-a vorbit despre acest film și că s-a gândit la acest rol pentru mine, am fost la casting și se pare că am fost persoana potrivită. Și sper că și publicul va crede același lucru. Și că veți veni în număr cât mai mare în cinematografele din toată țara din 21 martie.

Am avut mari emoții, recunosc, pentru că îmi era teamă că nu voi reține bine replicile, că voi greși des, pentru că nu am experiența colegilor mei de platou care sunt actori. Dar am avut parte de sprijinul tuturor și le mulțumesc de fiecare dată că au transformat această experiență într-una pozitivă.

Oli, personajul tău, este o polițistă pusă pe harță. Și care bate… bine. Cât de intens te-ai antrenat pentru acest rol?

Oli e o polițistă badass, o femeie într-o lume a bărbaților în care trebuie să se mențină puternică, invincibilă. Eu mă antrenez de obicei să fiu în formă, dar pentru acest rol, am avut parte de sprijinul unor cascadori profesioniști de la care am învățat să ne facem treaba cât mai bine și cât mai realist.

Apropo, știi să tragi cu arma? Dar să pui cătușe?

Nu, nu știu să trag cu arma și nici să pun cătușe.

Dintre filmele de la Hollywood, cu polițiști, care este preferatul tău?

”Ride Along”, ”Bad Boys for Life”.

Și dintre actori… de la cine ți-ar plăcea să furi meserie?

Să știi că „Haita de acțiune” a fost un prilej să învăț de la colegii mei Matei Dima, Alex Bogdan, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Anca Dinicu. Dacă ar fi să mă gândesc la actori și actrițe de la Hollywood, preferații mei ar fi Adam Sandler, Will Smith, Kevin Hart, Will Ferrell.

Care sunt experiențele tale cu polițiștii, în viața reală? În ce situații ai avut de-a face cu oamenii legii?

Nu am avut situații speciale, dar având în vedere că sunt mereu on the road pentru concerte în toată țara, ne întâlnim destul de des. Și își fac treaba foarte bine.

Ce urmează pentru tine dincolo de acest proiect? În muzică, în film…

Anul acesta urmează să lansez mai multe piese, atât în limba română, cât și în engleză, vor fi și colaborări. Sunt entuziasmată și dornică să împărtășesc muzica la care am lucrat cu cât mai multă lume.

Dintre juniorii tăi, cine îți seamănă cel mai mult? Din toate punctele de vedere…

Cred că fiecare dintre ei a preluat ceva de la mine și sincer, mie îmi este greu să spun care îmi seamănă cel mai mult, cel mai des îmi spun cei din jur. Toți trei sunt atrași de muzică, de dans, băieții merg la cursuri de actorie și le place super mult.

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia! Cât a cheltuit artistul pentru inelul cu diamante (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cum crezi că ar fi fost viața ta acum, dacă nu ai fi plecat din SUA?

Îmi este foarte greu să îmi imaginez cum ar fi arătat viața mea dacă eram acolo, deși e clar că m-am gândit de multe ori. Încă de atunci, planurile mele erau tot în zona muzicală, începusem să merg la studiouri și să mă gândesc tot mai serios la o carieră în muzică. Deci, cel mai probabil aș fi fost tot artistă.

În ce altă țară te vezi locuind pe termen nelimitat?

Evident că am în continuare un soft spot pentru Statele Unite ale Americii și că acolo mi-ar plăcea să mă întorc. Însă acum trebuie să țin cont de mult mai mulți factori, carierele noastre, școlile copiilor, e o decizie mult mai greu de luat în acest moment al vieții noastre.

De ce nu vrea Antonia să apară la TV (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton