Homepage  / Știri

Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, în juriul de la „KIDSing”, la Kanal D

Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, în juriul de la „KIDSing”, la Kanal D

de Redactia Tvmania

„KIDSing” va debuta în septembrie la Kanal D şi este un talent-show în care protagoniştii sunt copii cu voci deosebite.

Potrivit unui comunicat al postului tv, cei trei juraţi ai show-ului vor fi Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark. Prezentatori vor fi Dan Bordeianu şi Theo Rose, o adolescentă cu o voce specială.

„Este o mare provocare! E greu să fii pe scenă, este greu să emoţionezi un public atât de numeros, dar este mai greu să trăieşti emoţiile fiecărui copil care cântă în faţa ta. Sunt mamă şi ştiu că fiecare copil este special prin el însuşi! Cum pot să aleg doar unul?”, a declarat Antonia cu ocazia anunţului.

„KIDSing” este făcut după un format finlandez, un concurs de muzică pentru copii cu vârstele cuprinse între 5 şi 14 ani. Spre deosebire de alte talent-show-uri cu copii, familia şi prietenii concurenţilor au un rol foarte important în cadrul show-ului, urcând pe scenă alături de copii pentru a-i susţine şi a-şi demonstra şi ei, la rândul lor, veleităţile artistice.

Audiţiile a peste 1000 de copii vor avea loc în mai multe oraşe din ţară (Bucureşti, Craiova, Piatra Neamţ, Iaşi, Craiova) pe parcursul lunii mai. 30 dintre cei mai talentaţi copii vor intra în Gale, unde publicul va decide câştigătorul. Concurenţii vor beneficia de pregătire şi consiliere cu o echipă numeroasă de specialişti în styling, coregrafi, regizori.

Fiecare dintre finaliştii celor cinci Gale va avea parte de propriul său videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat. Un singur copil va câştiga însă titlul de “Artistul KIDSing al Anului” şi marele premiu de 20.000 de Euro. Marele câştigător va fi apoi lansat pe piaţa muzicală prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artiştilor consacraţi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton