Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul neașteptat făcut de Antonia. De ce îi este rușine să vorbească în română

Anunțul neașteptat făcut de Antonia. De ce îi este rușine să vorbească în română
9

de Roxana Mirea,

Antonia și Arkanian, care este unul dintre protejații lui Alex Velea, au lansat o melodie nouă. Piesa „Complicated” este un succes, iar cei doi se află în plin proces de promovare. Invitați în cadrul matinalului de la Antena 1, artista a răspuns eronat la o întrebare, cel mai probabil din cauaza emoțiilor. Pe de altă parte, Antonia a explicat, la un moment dat, de ce îi este rușine să vorbească în română.

De ce spune Antonia că îi e rușine să vorbească în română

Antonia și Arkanian au fost invitați în cadrul matinalului de la Antena 1, în contextul promovării noii lor piese muzicale.

Din cauza presiunii sau a emoțiilor, Antonia a gafat-o atunci când, pentru a da un răspuns cât mai concludent, a încurcat calculele matematice. Antonia și Arkanian  au fost întrebați de Florin Ristei ce făceau la vârsta de 14 ani. Arkanian a spus că pe atunci era doar un puștan, pe când Antonia a spus că nu își aduce aminte cu exactitate, dar,  în loc să spună că, cel mai probabil, la 14 ani încheia școala generală, vedeta a spus, de fapt, că la acea vârstă termina liceul, potrivit wowbiz.ro.

Alex Velea, despre nunta cu Antonia (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După cum a mai povestit artista, greșeala ei poate fi pusă pe seama faptului că, de multe ori, pentru a înțelege mai bine o discuție, traduce mai întâi totul în engleză și abia apoi oferă un răspuns. Antonia și-a petrecut toată copilăria în America, așa că întoarcerea în România nu a fost ceva ușor pentru ea, mai ales în ceea ce privește acomodarea. De fiecare dacă când făcea o greșeală de exprimare, partenera lui Alex Velea era intens criticată. Din această cauza, Antonia s-a simțit victima bullying-ului.

Mi-e rușine să vorbesc în română. Eu sunt în țară de 12-13 ani deja, am rămas cu traumă, fără să ma victimizez. Îmi este rușine pentru că s-a făcut atât de mult mișto pe seama asta, încât m-a făcut să simt că nu sunt inteligentă din cauza asta. Este efectiv un blocaj”, a povestit Antonia în podcast-ul Mariei Popovici.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton