Homepage  / Știri

Antonia, la audiţiile „KIDSing”: „A fost greu să îi alegem pe cei mai buni”

Antonia, la audiţiile „KIDSing”: „A fost greu să îi alegem pe cei mai buni”

de Redactia Tvmania

Ieri au început audiţiile din Bucureşti pentru show-ul de talente "KIDSing", emisiune ce va intra în grila Kanal D în septembrie.

Sute de copii, părinţi şi apropiaţi ai concurenţilor au fost prezenţi la Palatul Copiilor din Capitală. Cei mici şi-au demonstrat calităţile vocale în faţa juriului format din Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Willmark. Prezentatorii show-ului, Dan Bordeianu şi Theo Rose au fost alături de cei mici şi de susţinătorii lor atât pe scenă, cât şi în culise.

Juraţii au avut o misiune dificilă, aceea de a alege din mulţumea de copii talentaţi pe cei mai buni dintre cei buni.

„Prima zi de audiţii a fost intensă: bucurie, emoţii, lacrimi, mulţi copii talentaţi, voci frumoase, sensibilitate. Am văzut foarte mulţi copii buni, speciali, încât ne-a fost greu, mie şi colegilor mei, Gabi şi Wilmark, să jurizăm, să îi alegem pe cei mai buni”, a spus Antonia.

Audiţii vor avea loc şi în Craiova, Piatra Neamţ, Iaşi şi Constanţa.

30 dintre cei mai talentaţi copii cu vârste între 5 şi 14 ani vor participa în Gale. Concurenţii vor beneficia de pregătire şi consiliere cu o echipă de specialişti în styling, coregrafi, regizori.  Fiecare dintre finaliştii celor cinci Gale va avea parte de propriul videoclip, înregistrat alături de un artist consacrat.

Un singur copil va câştiga titlul de Artistul KIDSing al Anului şi marele premiu de 20.000 de euro. Marele câştigător va fi apoi lansat pe piaţa muzicală prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artiştilor consacraţi.

„KIDSing” este făcut după un format finlandez, un concurs de muzică pentru copii cu vârstele cuprinse între 5 şi 14 ani. Spre deosebire de alte talent-show-uri cu copii, familia şi prietenii concurenţilor au un rol foarte important în cadrul show-ului, urcând pe scenă alături de copii pentru a-i susţine şi a-şi demonstra şi ei, la rândul lor, veleităţile artistice.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton