Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, mesaj tranșant pentru femeile care o invidează. „Am trecut prin asta de când eram în liceu”

Antonia, mesaj tranșant pentru femeile care o invidează. „Am trecut prin asta de când eram în liceu”
8

de Roxana Mirea,

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Partenera lui Alex Velea a mărturisit că, de-a lungul timpului, multe femei au invidiat-o. Acum, artista le-a transmis un mesaj dur tuturor celor care au criticat-o.

Antonia, mesaj pentru femeile care au criticat-o

Antonia le-a transmis un mesaj femeilor care au criticat-o, de-a lungul timpului. Iubita lui Alex Velea susține că s-a confruntat cu răutățile oamenilor încă din adolescență. Antonia a dezvăluit că multe femei vorbesc cu ea, dar apoi o critică pe la spate.

Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade invidia. Aceasta este problema reală. Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată. Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a scris Antonia, într-o postare distribuită pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

Antonia, în vârstă de 33 de ani, joacă în filmul „Haită de acțiune”, care este programat pentru anul 2023. Ea primit rolul unei polițiste.

antonia-mesaj-pentru-femeile-care-au-criticat-o-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Simt o presiune să fiu mereu impecabilă”

În urmă cu ceva timp, Antonia a mărturisit că uneori este complicat să arate mereu impecabil și simte o presiune din partea publicului de a arăta mereu ca scoasă din cutie.

Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite așteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o ședință foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat Antonia într-un interviu pentru OK!Magazine.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton