Homepage  / Vedete româneşti

Antonia, o nouă apariție îndrăzneață în mediul online. În ce ipostază provocatoare s-a fotografiat

Antonia, o nouă apariție îndrăzneață în mediul online. În ce ipostază provocatoare s-a fotografiat
9

de Roxana Mirea,

Antonia și-a surprins fanii cu o imagine în care apare într-o ipostază sexy și provocatoare. Artista este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din România. În plus, vedeta are și un corp de invidiat, având în vedere că a născut de trei ori. Antonia și-a etalat silueta de invidiat în cea mai scurtă fustă din garderoba sa.

Antonia, apariție îndrăzneață în mediul online

Antonia nu este doar foarte frumoasă, dar are și un corp de invidiat, lucru confirmat și de ultima imagine publicată de aceasta. Artista și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare într-o ipostază provocatoare. Iubita lui Alex Velea s-a fotografiat într-o fustă foarte scurtă și și-a expus în totalitate picioarele lungi.

În imagine, logodnica lui Alex Velea a purtat o cămașă de un mov electrizant, pe care a asortat-o cu cea mai scurtă fustă din garderoba sa, în aceeași nuanță, care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate și bronzate. Antonia și-a completat ținuta cu o pereche de botine cu toc negre, pe care le-a asortat cu o geantă din piele.

Antonia arată impecabil după trei nașteri. Ea face sport și mănâncă sănătos, dar a trecut și pe la chirurgul estetician. Iubita lui Alex Velea și-a pus silicoane în anul 2015, iar în 2020 a simțit nevoia unei noi schimbări în zona bustului, potrivit profm.ro.

antonia-aparitie-indrazneata-in-mediul-online-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Simt o presiune să fiu mereu impecabilă”

În urmă cu ceva timp, Antonia a mărturisit că uneori este complicat să arate mereu impecabil și simte o presiune din partea publicului de a arăta mereu ca scoasă din cutie.

Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite așteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o ședință foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a declarat Antonia într-un interviu pentru OK!Magazine.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton