Homepage  / Vedete româneşti

Antonia se plânge că s-a îngrășat. Cum arată acum. „Trebuie să-mi regăsesc motivația”

Antonia se plânge că s-a îngrășat. Cum arată acum. „Trebuie să-mi regăsesc motivația”
11

de Redactia Tvmania

Antonia, mama a trei copii, este considerată una dintre cele frumoase femei din România și mereu s-a mândrit cu silueta ei de invidiat, însă artista se plânge acum că este „plinuță”. Superba cântăreață le-a dezvăluit fanilor că este nevoită să ia măsuri, după ce a lipsit o bună perioadă de la sală.

Partenera de viață a lui Alex Velea este una dintre vedelele cu cel mai lucrat corp, având un abdomen perfect tonifiat și plin de mușchi, însă aceasta le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că a pierdut lupta cu kilogramele și că se află într-o perioadă în care este „grăsuță”. De vină ar fi programul încărcat, care nu i-a mai permis să meargă la sală ca înainte, însă susține că nu are scuze și trebuie să ia repede măsuri.

Antonia se plânge că s-a îngrășat. Cum arată acumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

`Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație.

Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat.

Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame~, a spus logodnica lui Alex Velea.

Antonia

Antonia, despre povestea de iubire cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 10 ani de zile. Într-un interviu pentru Libertatea, cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația cu artistul, despre cum se înțeleg după atâția ani. Ea are o fiică cu fostul soț Vincenzo Castellano și doi băieței cu cântărețul.

Artista a mărturisit că face echipă bună cu Alex Velea atât în viața profesională, cât și în cea personală. Cântăreața se bazează mereu pe sprijinul lui când vine vorba de muzică, dar și când apar situații în ceea ce privește familia lor, copiii.

„Alex mă susține în absolut din primul moment și de fiecare dată, îmi dă sfaturile potrivite, în funcție de ceea ce am nevoie.

E un artist pe care îl admir dintotdeauna și mă bucur că îmi este alături în carieră, dar și în viață. Avem o relație frumoasă de peste 10 ani, cu extrem de multe momente frumoase, cu momente dificile, dar cel mai important: cu multă iubire, cu respect, cu apreciere față de cariera celuilalt, sprijin emoțional, profesional.

Sunt fericită să trăiesc o poveste de iubire atât de frumoasă, cu un om minunat, cu suflet bun. (…)”, a dezvăluit artista.

Antonia este de părere că relația lor funcționează atât de bine pentru că există între ei multă iubire, comunicare și respect.

„Nu cred că există cuplu care să nu aibă discuții, important e cum treci peste ele și să nu le lași să afecteze relația. Relația noastră este construită pe multă comunicare, pe lângă iubire, respect, suport reciproc. Așa că și atunci când vine vorba de creșterea și educarea copiilor noștri, discutăm, analizăm și luăm deciziile potrivite pentru ei. Suntem o echipă în tot ceea ce facem”, a mai spus ea.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton