Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Antonia trece prin momente grele. Ce anunț a făcut despre fiica sa, Maya: „Cât de tare doare”

Antonia trece prin momente grele. Ce anunț a făcut despre fiica sa, Maya: „Cât de tare doare”
8

de Redactia Tvmania

Antonia trece prin clipe dificile. Chiar dacă nu vorbește mereu despre viața personală, artista și-a deschis sufletul în mediul online printr-un mesaj care a atras atenția urmăritorilor săi. 

Mesajul postat de Antonia face referire la cei trei copii ai săi, însă mai cu seamă la fiica sa, Maya, care crește în Italia alături de tatăl său. 

Artista se ocupă în permanență de cei doi băieți pe care îi are alături de Alex Velea, însă, chiar dacă distanța o separă de fiica sa, Maya, gândul ei se îndreaptă mereu și către ea. În urma unui proces îndelungat Antonia a reușit să obțină custodia comună a fetiței pe care o are din fosta relație cu Vincenzp Castellano, dar să fii mamă la distanță este cel mai grea situație de gestionat. 

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare.

Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

Antonia a dorit totodată să transmită un mesaj mamelor care se confruntă cu aceeași situație:

„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentru că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!”, a continuat artista. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton