Homepage  / Vedete străine

Antonio Banderas, în haine monahale pe străzile din Malaga. Actorul a condus procesiunea de Florii

Antonio Banderas, în haine monahale pe străzile din Malaga. Actorul a condus procesiunea de Florii
7

de Cătălina Matei,

De mai bine de 10 ani încoace, Antonio Banderas participă în fiecare an la procesiunea religioasă care a re loc în Duminica Floriilor în orașul său natal. Astfel, celebrul actor a purtat și anul acesta striaele monahale și împreună cu fratele său și actuala sa iubită a participat la evenimentul tradițional din Malaga.

Antonio Banderas și iubita sa Nicole Kimpel au revenit în Malaga, orașul natal al actorului, pentru a participa la procesiunile organizate de Paștele Catolic. Astfel, pe 2 aprilie, a avut loc procesiunea religioasă din Duminica Floriilor, iar actorul din „Desperado” a purtat iar straiele monahale. De asemenea, el a fost însoțit și de fratele său, Chico Banderas.

Starul din „Desperado” a postat câteva fotografii de la procesiune pe contul său personal de Instagram.

Actorul în vârstă de 62 de ani, acum rezident în Los Angeles, revine în fiecare an în Malaga pentru a fi parte din cea mai importantă sărbătoare a calendarului catolic, în Săptămâna Mare. Alături i-a fost în ultimii ani Nicole Kimpel, în vârstă de 41 de ani.

Holy Week 2023: Antonio Banderas Joins Procession in MalagaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cei doi au început să se întâlnească în 2015, după ce mariajul lui cu Melanie Griffith s-a încheiat după 19 ani.

Antonio Banderas și Melanie Griffith au rămas prieteni, cei doi au împreună o fiică, Stella.  În aprilie 2018, actorul declara pentru People: „Chiar dacă suntem divorțați, ea este familia mea și o voi iubi până în ziua când voi muri”, spunea actorul pentru People.

Am păstrat legătură în toți acești ani, am reușit să avem un divorț elegant. Am avut grijă să nu sufere copiii noștri și asta este cel mai important pentru amândoi. Copiii sunt prioritatea noastră numărul 1”, a completat actorul.

Antonio Banderas a suferit un infarct în 2017

Atacul de cord suferit de Antonio Banderas în 2017 l-a ajutat să își prioritizeze lucrurile importante din viață.

Mi-am dat seama că, probabil, a fost unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat vreodată în viața mea, pentru că lucrurile care nu erau importante și pentru care îmi făceam griji în fiecare zi, nu mai aveau sens”, a povestit celebrul actor pentru Page Six.

M-am întrebat de ce îmi fac griji pentru toate astea dacă voi muri?”, explica el la acel moment. „Am știut întotdeauna [că voi muri], dar acum știu. Am văzut-o chiar aici”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton