Homepage  / Știri

Antonio Passarelli are emisiune nouă la TV Paprika

Antonio Passarelli are emisiune nouă la TV Paprika

de Redactia Tvmania

„Fabrica de rețete” este o nouă emisiune culinară de la TV Paprika, ai cărei gazde vor fi Antonio Passarelli și Cristi Sora. Din 5 septembrie, emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 10.00 la 10.30, pentru ca, din 11 septembrie, ea să poată fi urmărită și în weekend, de la ora 14.00.

În weekend, îl vom putea urmări pe bucătarul Cristi Sora călătorind în mai multe regiuni ale țării, pentru a descoperi mâncăruri noi și pentru a se familiariza cu modul lor de preparare, specific zonei din care provin.

Cunoscut și îndrăgit publicului, Antonio Passarelli va pregăti în stilul caracteristic rețete gustoase, sănătoase și ușor de făcut. La fel va proceda și Cristi Sora, un bucătar spontan și experimentat care a lucrat cu personalități precum Jamie Oliver și vedeta de televiziune Michael Moore, un renumit specialist culinar.

În fiecare emisiune, unul din cei doi bucătari șefi vor găti împreună cu o vedetă. Marius Popa, Daniela Nane, Silviu Biriș, Roxana Iliescu, Tora Vasilescu, Magda Catone și Crina Matei vor încerca să-și pună în valoare talentul în ale gătitului.

„Fabrica de rețete” are 80 de episoade, fiecare cu o durată de 12 minute, timp în care telespectatorii se vor putea informa cu privire la ingredientele necesare și metodele folosite în prepararea rețetelor prezentate de-a lungul întregii seri.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton