Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Antonio Passarelli n-a mai fost în vacanță de 20 de ani

INTERVIUL ALTFEL. Antonio Passarelli n-a mai fost în vacanță de 20 de ani

de Redactia Tvmania

Bucătarul preferă filmele alb-negru, n-a mai fost la cinematograf sau în vacanță de 20 de ani, iar porecla sa din adolescență era „Mingiuță”.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „<> de pe ecran și lipsa de semnal total! :)”

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „o emisiune cu Gordon Ramsey” pentru că… „pregătea un mușchi de vită, într-un mod absolut superb. M-a impresionat grația, frumusețea cu care făcea prezentarea.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Antonio Passarelli” pentru că… „este incredibil băiatul ăsta :)!”

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… „asta-i întrebare grea, nu prea mă uit la televizor…”

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „Nu mai merg la cinematograf de 20 de ani pentru că am ramas fidel filmului alb-negru. Mă uit la filme pe DVD, Youtube și prefer să revăd un film vechi decât să văd unul nou.”

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „Erasmus din Rotterdam, ca să-mi împrospătez tot ce știam despre scrierile lui.”

Plăcerea ta vinovată la TV este… „un serial italian la care mă uit când mănânc și se numește <>.”

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat? „Mă impresionează oamenii de pe <> pentru că sunt foarte prietenoși, curioși.”

Ce te ţine treaz noaptea? „Tot felul de gânduri… dar, în cele din urmă, somnul învinge!”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „<> pe Teo Trandafir, dar știu că așa ceva nu poate fi <>…”

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „să stau cu Teo Trandafir. :)”

Cel mai bun prieten al tău este… „Dan Bittman, pentru că este un om care în trecut a știut să mă sprijine moral în niște momente îngrozitoare, cum a fost pierderea tatălui meu” şi l-ai cunoscut în… „Timișoara, prin anul 1998, în unul dintre restaurantele mele. Auzise că în restaurant aveam și Karaoke. Eu, obraznic cum sunt, m-am pus la clape și i-am cântat <<Ți-am dat un inel>>, am cântat apoi împreună și ne-am împrietenit.”

Personajul tău preferat din seriale este… „Rex” pentru că… „este un câine.”

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „telefonul mobil.”

În copilărie, desenele tale animate preferate erau… „Tom și Jerry” pentru că… „relația dintre Tom și Jerry îmi aduce aminte de mine și de Dan Bittman. Alături întotdeauna!”

Ai/Nu ai cont pe Facebook pentru că… „Am cont pe Facebook pentru că am vrut să-mi verific copiii :). După care a început să-mi placă și mie.”

Trei lucruri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă… „De 20 de ani nu am mai avut o vacanță adevărată, dar dacă ar fi să plec în una, aș lua o sticlă de Whisky, single malt, bună, bună de tot, ca să o beau singur. Mi-aș lua și o carte foarte bună. Mă întorc la cărți precum <> pe care cred că am citit-o de 20 de ori.”

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este… „Seychelles. Am lucrat o perioadă în una dintre insulele acestea, cred că acolo e vacanța absolută.”

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „Din primul meu salariu am cinstit toți prietenii, am dat o cină pentru 30 de persoane.”

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „M-aș face tot bucătar.”

Porecla ta în adolescenţă era… „Mingiuță – pentru că eram foarte iute, nu stăteam o clipă locului.”

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o… „Îmi plac bancurile cu ardeleni. Acum îmi vine în minte unul cu un ardelean și un lepros la închisoare… La un moment dat, leprosului îi cade o ureche. O ia și o aruncă pe geam. După un timp, leprosului îi cade nasul… îl ia și îl aruncă pe geam. Apoi, leprosului îi mai cade un deget… îl ia si îl arunca pe geam… Ardeleanul revoltat îi spune: <> ”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „<> (Erasmus din Rotterdam).”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton