Homepage  / Articole

Antrenorii de la „Vocea României” vor face show

Antrenorii de la „Vocea României” vor face show

de Redactia Tvmania

Prima ediţie a  show-ului “Vocea României”, care va începe la Pro TV marţea viitoare, pe 27 septembrie, de la ora 20:30 le aduce telespectatorilor o super surpriză. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, cei patru antrenori, cântă pentru prima oară împreună în deschiderea spectacolului de la Pro TV.

Melodia  aleasă este un cover al celebrei piese “Don’t stop me now” al celor de la Queen.

“Mi-a plăcut foarte tare această colaborare. Până acum am cântat cu fiecare în parte, dar niciodată toţi patru. Melodia e cum nu se poate mai potrivită, plină de energie, perfectă pentru startul acestui show”, a declarat Smiley.

Loredana este şi ea la fel de încântată de rezultat. “A fost interesant să cântăm toţi patru o piesă a celor de la Queen, să găsim armonia şi părţile care se potrivesc vocii fiecăruia dintre noi”, a povestit Loredana.

“Un Moga extrem de cârlionţat, o Loredana cu o creaţie vestimentară remarcabilă şi un Smiley în plină mişcare… Cântecul Nibelungilor a trecut! Vine Cântecul antrenorilor! “Don’t stop me now” este o deschidere perfectă pentru un spectacol ca “Vocea României”. Au fost anumite voci care au zis că Loredana, Smiley, Moga şi subsemnatul nu pot convieţui muzical pe aceeaşi scenă. Ei bine, uitaţi-vă la prima emisiune şi hotărâţi voi care-i adevărul! Toamna se numără vocile!”, a declarat şi Horia Brenciu.

„Vocea României” începe cu audiţiile pe nevăzute

Deşi colegi de scenă, cei patru se vor afla într-o permanentă competiţie şi fiecare dintre ei va încerca să descopere “Vocea României”. În primele ediţii ale show-ului, telespectatorii vor asista la “audiţiile pe nevăzute”.

Întorşi cu spatele la scenă, antrenorii trebuie să îşi formeze echipe de câte 12 concurenţi, selectându-i pe aceştia exclusiv în funcţie de calităţile vocale. Atunci când îi vor la ei în echipă, nu trebuie decât să apese butonul “Eu te vreau” şi scaunul se întoarce automat. Daca există mai mulţi antrenori care luptă pentru acelaşi concurent, atunci mingea este în terenul acestuia şi el alege din echipa cui vrea să facă parte.

Prin formatul inovator şi original, “Vocea României” duce show-urile de talente la un alt nivel. Tot ceea ce contează aici este vocea, iar telespectatorii se vor convinge de asta încă din prima ediţie ce va fi difuzată marţi, 27 septembrie, de la ora 20.30.

Etapa “audiţiilor pe nevăzute” este plină de surprize, iar reacţiile antrenorilor sunt pe măsură. “Este complicat să asociezi vocea cu faţa celui care cântă, de asta am fost miraţi de fiecare dată când s-au întors scaunele. Este o experienţă foarte interesantă şi sunt convins că şi publicul o va simţi la fel”, a povestit Marius Moga.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton