Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul important făcut de Adda. „Este extrem de grav ce se întâmplă”

Anunțul important făcut de Adda. „Este extrem de grav ce se întâmplă”
7

de Roxana Mirea,

Adda, în vârstă de 30 de ani, a făcut un anunț important pe rețelele sociale. Artista și-a avertizat fanii să aibă grijă la site-urile fantomă care se folosesc de imaginea ei. Adda a început demersurile legale împortiva acestor site-uri.

Ce anunț a făcut Adda

Adda a făcut un anunț pe Instagram referitor la faptul că „sunt zeci de site-uri fantomă”, care se folosesc de imaginea ei în mod ilegal. Artista a început demersurile legale pentru a rezolva problema, dar a ținut ca internauții să afle și de la ea ce se întâmplă și să aibă grijă.

„Este extrem de grav ce se întâmplă. Sunt zeci de site-uri fantomă unde, cu poze trucate cu mine, sunt promovate niște pastile de slăbit si ceaiuri. Se folosește imaginea mea FĂRĂ ACORDUL MEU. Cu o poveste inventata cum că m-aș fi operat etc. Sunt produse care se vând foarte scump, în numele meu. Oamenii fac plata pe link-uri fantomă. Este furt și înșelăciune.

Am început toate demersurile legale. Însă am vrut să vă anunț că NU ESTE NIMIC REAL! Aveți mare grijă! Mulțumesc celor care m-au anuțat de ceea ce se întâmplă, o parte din acele persoane, din păcate, a apucat sa comande”, a transmis Adda pe Instagram.

Adda, despre lupta cu boala

Adda suferă de boala Lyme, în stadiu foarte avansat. Artista urmează un tratament și ia zilnic 26 de pastile, după cum ea a povestit pe Instagram. Adda și-a numit boala „Gogutz” și de fiecare dată când se simte la pământ, își amintește de mesajul pe care i l-a transmis mama ei.

adda-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„O lună și ceva de când îmi asortez pijamalele cu șosetele. Am trecut prin toate stările. Mental vorbind. Fizic, emoțional. Iau 26 de pastile pe zi și a început să devină o normalitate și nu o corvoadă. Urmează încă 4 luni de înghițit pastile și apoi 18 luni de injecții. 80 la număr. Mă simt puternică. Mă simt mai bine. În curând o să revin. Cu totul. Cu cea mai bună versiune a mea. Când am fost să cânt la #weareone, m-am simțit ca un copil care a primit o jucarie nouă. Am fost cea mai fericită. Cred că s-a și văzut. Refuz să mă gândesc la Gogutz. Refuz să mă simt cuvântul ăla care începe cu b și se termină cu olnavă. Sunt vie! Și atâta timp cât am darul ăsta, o să trăiesc! Cu totul! Cu toate!

Am primit asta de la mama și de fiecare dată când am nevoie, recitesc: “Cât timp trăiești, simte-te viu! Dacă ți-e dor de ce făceai, fă-o din nou! Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp. Mergi mai departe atunci când toți se așteaptă să renunți. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca, în loc de milă, să impui respect. Când nu mai poți să alergi, ia-o la trap. Când nu poți nici asta, ia-o la pas. Cănd nu poți să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată!” Madre Teresa de Calcutta”, a scris Adda pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton