Homepage  / Știri / Televiziune

Anunțul așteptat de toți fanii! Gina Pistol va reveni la tv. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley. „O să mă întorc la filmări”

Anunțul așteptat de toți fanii! Gina Pistol va reveni la tv. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley. „O să mă întorc la filmări”
7

de Redactia Tvmania

Gina Pistol (40) a devenit, în primăvară, mamă pentru prima oară. Venirea pe lume a micuței Josephine, fiica ei și a lui Smiley, i-a schimbat total viața vedetei de la Antena 1.

Gina a trebuit să se retragă de la cele două emisiuni pe care le prezenta la Antena 1, „Asia Express” și „Chefi la cuțite”. Acum, iubita lui Smiley le-a dat fanilor o veste bună, scrie libertatea.ro.

După ce a renunțat, pentru o perioadă de timp, la proiectele ei de suflet de la Antena 1, „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, cea care i-a luat locul a fost Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

„O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”, a dezvăluit Gina Pistol, potrivit Impact.ro.

Gina Pistol va reveni la tv (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Prioritățile Ginei Pistol s-au schimbat după ce a devenit mămică. Astăzi, vedeta Antena 1 îi acordă întreaga sa atenției micuței Josephine.

Smiley a povestit cum a fost la botezul fiicei sale: „Acum pot să plec liniștit în viață”

Ochii curioșilor sunt ațintiți pe Smiley și Gina Pistol, mai ales de când micuța Josephine Ana a venit pe lume. Smiley a oferit declarații despre schimbările prin care trece în ultima perioadă la nivel personal, dar și despre botezul fiicei sale. Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a fost botezată pe 20 iunie. Evenimentul a fost unul restrâns și discret, iar Smiley a oferit primele declarații despre creștinarea fiicei sale.

„De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical. Iubirea mea pentru copil este de nedescris, este o iubire care crește de la o zi la alta”, a mai spus Gina Pistol pentru Impact.ro.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton