Homepage  / Vedete străine

Anunțul important făcut de Celine Dion. Ce se întâmplă cu starea ei de sănătate

Anunțul important făcut de Celine Dion. Ce se întâmplă cu starea ei de sănătate
8

de Roxana Mirea,

Celine Dion a luat o decizie importantă din cauza stării ei de sănătate. Artista a anunțat, printr-un clip publicat pe Instagram, că își amână toate concertele pe care le avea programate în anul 2023. Celine Dion a spus că trebuie să se afle în cea mai bună formă atunci când este pe scenă, însă acest lucru nu este posibil din cauza problemelor de sănătate.

Celine Dion și-a anulat din nou concertele

Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, și-a întristat fanii după ce a anunțat, prin intermediul unui clip publicat pe Instagram, că este nevoită să anuleze toate concertele pe care le programase anul acesta pentru 2023 în secţiunea europeană a turneului său mondial, „Courage World Tour”. Motivul este reprezentat de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Îmi pare foarte rău că trebuie să ne schimbăm încă o dată planurile de turneu pentru Europa; mai întâi a trebuit să anulăm spectacolele din cauza pandemiei, iar acum problemele mele de sănătate care ne forțează să amânăm spectacolele. Mă simt un pic mai bine… dar încă mai am spasme musculare. Trebuie să fiu în cea mai bună formă atunci când sunt pe scenă. Sincer, abia aștept, dar încă nu am ajuns acolo… Fac tot ce pot pentru a reveni la nivelul la care trebuie să fiu, astfel încât să pot da 100% din mine la spectacolele mele, pentru că asta meritați”, le-a transmis celine Dion fanilor ei, prin intermediul unor clipuri publicate pe Instagram, în engleză și franceză.

„Pentru a fi pe scenă, trebuie să mă aflu în cea mai bună formă fizică. Şi, ca să fiu sinceră, abia aştept asta, dar nu sunt deocamdată complet pregătită. Fac tot ce ţine de mine pentru a reveni 100% şi să urc din nou pe scenă„, a mai transmis Celine Dion, potrivit profm.ro.

Celine Dion se confruntă cu probleme de sănătate

Celine Dion a susţinut primele 52 de spectacole din cadrul acestui turneu mondial, înainte de debutul pandemiei de coronavirus, în primele luni ale anului 2020. Ea a anunţat apoi, în ianuarie 2022, că a decis să anuleze secţiunea nord-americană a turneului său din cauza problemelor de sănătate.

Speram că o să fiu gata de treabă până acum, dar se pare că trebuie să fiu mai răbdătoare și să respect indicațiile medicilor. Există multă organizare și pregătire pentru show-urile noastre, așa că trebuie să luăm decizii astăzi care vor afecta planurile pentru două luni. Voi fi atât de bucuroasă să mă recuperez complet și de-abia aștept să mă întorc pe scenă”, a transmis Céline Dion la acea vreme.

Photocall du défilé de mode Haute-Couture Automne/Hiver 2019/2020 „Alexandre Vauthier” à Paris lors de la fashion weekIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton