Homepage  / Televiziune

Anunțul făcut de Cristi Brancu. Prin ce schimbări va trece emisiunea „Exclusiv VIP”

Anunțul făcut de Cristi Brancu. Prin ce schimbări va trece emisiunea „Exclusiv VIP”

de Roxana Mirea,

Cristi Brancu a anunțat că emisiunea lui de la Prima TV, „Exclusiv VIP”, va suferi o serie de schimbări, începând de luni, 28 martie. Anunțul prezentatorului TV vine în contextul în care Prima TV își modifică grila de programe pe final de martie.

Anunțul lui Cristi Brancu despre emisiunea „Exclusiv VIP”

Emisiunea „Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV, va trece printr-o serie de schimbări, începând de luni, 28 martie.

Acesta a declarat că echipa emisiunii se mărește și vor veni noi oameni cu care va lucra. De asemenea, el a mai spus că „Exclusiv VIP” va fi singurul show monden din România care va dura trei ore în fiecare zi.

Aducem oameni noi în echipă. Echipa se mărește. O să vedeți. Suntem singurul show monden care vom fi trei ore în fiecare zi”, este anunțul făcut de Cristi Brancu, potrivit Fanatik.

Prima TV renunță, în ultima săptămână din martie, la una dintre emisiunile sale de la prânz. Mai precis, de luni, 28 martie, iese din grilă „Hai cu fetele!”. Show-ul prezentat acum de Giulia, Gabriela Marin și Ioana Petric ajunsese la sezonul 2.

Locul lăsat liber de această emisiune nu va fi ocupat de un program nou al postului. În schimb, emisiunea lui Cristi Brancu va începe cu o oră mai devreme. Astfel, din 28 martie 2022, „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu”, care începea până atunci de la 16.00, va începe de la ora 15.00.

Prin urmare, emisiunea Exclusiv VIP va avea 3 ore de emisie LIVE.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton