Homepage  / Filme Online / Netflix

Anunțul de ultimă oră făcut de creatorul „Bridgerton”. Ce se întâmplă cu sezonul 2 al serialului Netflix

Anunțul de ultimă oră făcut de creatorul „Bridgerton”. Ce se întâmplă cu sezonul 2 al serialului Netflix
10

de Andra Stana,

Filmările pentru sezonul 2 al serialului de succes „Bridgerton” s-au încheiat. În vară, acestea fuseseră oprite, după ce un membru al echipei a avut rezultat pozitiv la testul Covid- 19. Noile episoade din producția Netflix vor putea fi urmărite online în 2022.

[toc]

Ce spune creatorul „Bridgerton” despre sezonul 2 al serialului Netflix

Chris Van Dusen, creatorul și producătorul „Bridgerton”, a anunțat sâmbătă, 20 noiembrie, că a încheiat filmările pentru sezonul 2 al celui mai urmărit titlu original al platformei de streaming Netflix. Vă reamintim că filmările pentru sezonul 2 au început în luna aprilie, dar au fost puse pe pauză în vară.

Într-o postare online, pe Twitter, Van Dusen a publicat o fotografie a sa cu doi dintre actorii principali din „Bridgerton”, sezonul 2. Mai precis, în imaginea distribuită online, Van Dusen îi îmbrățișează pe Jonathan Bailey și Simone Ashley. Aceasta din urmă este cunoscută din seria „Sex Education” tot de la Netflix.  

„Am încheiat cu sezonul 2!”, a scris Van Dusen pe Twitter. „Sunt atât de mândru de membrii distribuției și de echipa care a dat tot ce avea mai bun la muncă, zi de zi, pe tot parcursul acestui an plin de provocări. În ceea ce îi privește pe aceștia doi de lângă mine… Cuvintele nu sunt de ajuns. Se lansează în 2022”, a adăugat creatorul „Bridgerton”.

În „Bridgerton”, sezonul 2, Simone Ashley o va juca pe Kate Sharma (Sheffield, în romane), cea de care Anthony este cu adevărat interesat și îndrăgostit. Kate, nou-venită la Londra, este o femeie inteligentă și încăpățânată care „nu suportă proștii – iar aici îl include și pe Anthony”. Anthony este atras de ea, dar marea problemă este că ar trebui să se căsătorească cu sora mai mică a lui Kate, Edwina (interpetată de Charithra Chandran).

Ce se întâmplă în sezonul 2 din „Bridgerton”

Al doilea sezon al serialului va adapta acțiunea celui de-al doilea volum al seriei, „Vicontele care mă iubea”, ce îl urmărește pe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey, foto centru dreapta), fratele mai mare al lui Daphne, care își ajută fratele să își găsească aleasa perfectă.

În sezonul 2 din „Bridgerton”, Daphne (Phoebe Dynevor) și Simon Basset (Regé-Jean Page) nu vor mai fi personajele principale ale sezonului 2 din „Bridgerton”, acum că problemele dintre ei s-au rezolvat, iar ei trăiesc fericiți la Castelul Clyvedon.

Dynevor se va întoarce la rolul lui Daphne ca personaj secundar în povestea de dragoste a fratelui ei mai mare, Anthony Bridgerton (jucat de Jonathan Bailey), care este protagonistul celui de-al doilea sezon.

Aruncați o privire la primele imagini din „Bridgerton”, sezonul al doilea

Pe contul oficial de Instagram al serialului, fanii „Bridgerton” pot urmări câteva secvențe din noile episoade, așteptate să fie lansate în 2022.

Lansarea noilor episoade din „Bridgerton”, în 2022

Primul sezon din „Bridgerton” a ajuns pe Netflix în ianuarie 2021. Acesta a devenit rapid „cel mai mare show” al platformei de streaming. Cel de-al doilea sezon a primit „Ok-ul” chiar în luna lansării sale online.

Filmările pentru sezonul 2 au început în aprilie și au durat șapte luni. Lansarea celui de-al doilea sezon va avea loc anul viitor.

Netflix a confirmat că a dat undă verde și pentru sezoanele 3 și 4, dar nu vor mai avea același showrunner: Chris Van Dusen va pleca la finalul sezonului 2, iar de producție se va ocupa Jess Brownell, care, ca și predecesorul său, a colaborat cu Shonda Rhimes la „Scandal”, „Anatomia lui Grey” și „Private Practice”.

Bridgerton-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Bridgerton sezonul 2 apare pe Netflix pe 25 martie.

Sursa foto: Instagram, Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton