Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anunțul făcut de Alina Sorescu, la o săptămână de la confirmarea divorțului de Alexandru Ciucu

Anunțul făcut de Alina Sorescu, la o săptămână de la confirmarea divorțului de Alexandru Ciucu
7

de Andra Stana,

Alina Sorescu a uimit pe toată lumea atunci când a confirmat informația că divorțează de Alexandru Ciucu, după o căsnicie de 12 ani. Cu toate că s-a zvonit de ceva vreme că între cei doi nu mai exista relația plină de armonie de la început, cei doi nu au oferit niciun detaliu despre ce a mers prost în mariajul lor. De curând, artista a făcut public un nou amănunt referitor la viața ei, de această dată, cea profesională.

Alina Sorescu revine pe micile ecrane. Ce a anunțat artista

După 12 ani de la nuntă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate. În urmă cu câteva zile, artista a anunțat că a cerut divorțul de celebrul designer. În scurt timp, fanii au început să se întrebe ce se întâmplă cu vedeta de 35 de ani, dar și cu cei doi copii ai cuplului.

Astfel, fanii emisiunii „Vorbește corect” au motive de bucurie. Iată ce a postat Alina Sorescu pe contul său de socializare:

Noul sezon @vorbestecorect e on air 👉 Link in bio 📺 @tvr1.ro @televiziunearomana”, a scris cântăreața pe Instagram.

Tot în mediul online, Alina Sorescu a primit felicitări din partea fanilor. Aceștia sunt încântați de revenirea acesteia pe micile ecrane. „Felicitări pentru revenirea în televiziune cu minunatele emisiuni pt copii, felicitări pentru lookul magic, naturalețea, eleganta, distincția, feminitatea pe care o răspândiți în sufletele noastre!”, i-a scris o urmăritoare de pe Instagram.

Totodată, viva.ro scrie că Alina Sorescu se ocupă din plin în această perioadă de activitatea profesională. De curând, îndrăgita artistă și-a anunțat fanii că filmează pentru un nou videoclip. „În curând”, a fost mesajul vedetei.

În altă ordine de idei, Sorescu și-a anunțat urmăritorii de pe Facebook și de lansarea unui nou proiect, în perioada următoare. Rămâne de văzut despre ce este vorba.

Alina Sorescu a confirmat zvonurile: divorțează de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a confirmat divorțul de creatorul de modă Alexandru Ciucu. Zvonurile legate despre divorțul dintre cei doi au apărut în urmă cu câteva luni. Arista a fost cea care a depus acțiunea de divorț, se arată în mesajul publicat pe Instagram zilele trecute.

Anuntul-facut-de-Alina-Sorescu-la-o-saptamana-de-la-confirmarea-divortului-de-Alexandru-Ciucu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton