Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul făcut de Chef Florin Dumitrescu. Ce i s-a întâmplat juratului de la „Chefi fără limite”

Anunțul făcut de Chef Florin Dumitrescu. Ce i s-a întâmplat juratului de la „Chefi fără limite”
6

de Roxana Mirea,

Chef Florin Dumitrescu pare a nu mai găsi niciun motiv să zâmbească în această perioadă. Juratul de la „Chefi la cuțite” a publicat o fotografie pe Instagram, în care are o expresie tristă. Pe scurt, el le-a explicat urmăritorilor săi de pe rețelele sociale care sunt motivele lui de neliniște.

Anunțul făcut de Chef Florin Dumitrescu pe Instagram

Chef Florin Dumitrescu este foarte activ pe rețelele sociale și îi ține la curent pe urmăritorii lui cu activitățile sale. În plus, juratul de la „Chefi fără limite” le povestește fanilor lui și despre momentele mai puțin plăcute. Astăzi, Chef Florin Dumitrescu a publicat pe Instagram o fotografie în care afișează o expresie tristă. Sunt mai multe lucruri din cauza cărora îl încearcă un sentiment de angoasă pe celebrul bucătar.

Chef Florin Dumitrescu pare că nu mai are niciun motiv să zâmbească în această perioadă. El a transmis un mesaj în care a spus clar ce îl întristează.

„Ninge in martie, preturile sunt in aer, conflict armat la granita, am iesit si pozitiv saptamana trecuta, peste tot pe unde te uiti doar vesti rele. Un motiv sa zambim, mai gasim si noi?”, a scris celebrul bucătar pe Instagram.

Fanii au încercat să îl încurajeze pe Florin Dumitrescu.

Atat timp cât ești viu si respiri , te-ai trezit de diminesta, soția, copiii sunt sanatosi, restul sunt detalii. Hai capul sus, aer in piept și mergem înainte pentru ca inapoi stim cum a fost. O zi minunata”, „Ieși în natura și doar privește, ea o sa iti dea un motiv foarte bun sa zâmbești” sau „Fiecare zi cu Dumnezeu în gând e un motiv de bucurie, Chef”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Anuntul-facut-de-Chef-Florin-Dumitrescu.-Ce-i-s-a-intamplat-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton