Homepage  / Vedete / Vedete străine

Anunțul făcut de Elliot Page. Când și unde va spune actorul transgender totul despre „relația cu corpul său”

Anunțul făcut de Elliot Page. Când și unde va spune actorul transgender totul despre „relația cu corpul său”
8

de Andra Stana,

Elliot Page se pregătește să facă un pas important. Starul din „Umbrella Academy” va lansa „Pageboy”, o carte de memorii, în 2023, scrie People.com.

Actorul de 34 de ani urmează să lanseze cartea de memorii „Pageboy” în 2023, a spus un reprezentant Flatiron Books joi, potrivit Associated Press.

„Memoriile vor aprofunda relația lui Page cu corpul său, experiențele sale ca unul dintre cei mai faimoși oameni trans din lume și va acoperi sănătatea mintală, agresiunile, dragostea, relațiile, sexul”, a spus editorul.

Agenția de presă citată relatează că Page va vorbi în viitorul volum și despre cariera sa de actor. Acesta a primit o nominalizare la Oscar în 2008 pentru rolul din „Juno”. De asemenea, în cartea anunțată, Page va povesti și despre experiența sa în comunitatea transgender.

Page a împărtășit știrile și pe Instagram Story.

Anunțul făcut de Elliot Page. Când și unde va spune actorul transgender totul despre „relația cu corpul său” (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Elliot Page a recunoscut că este transgender în iarna lui 2020

Ellen Page, cunoscută pentru rolul din „Juno”, care i-a adus o nominalizare la Oscar, şi din serialul „The Umbrella Academy” (Netflix), a anunţat că este transgender şi şi-a schimbat numele în Elliot Page, relatează People. 

Pentru a se confesa, acesta a urcat pe platformele de socializare o lungă declarație. 

 „Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ei şi numele meu este Elliot”, a precizat el. 

Page foloseşte pronumele el şi ei şi se descrie ca transgender şi non-binar, ceea ce înseamnă că identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină.

Actorul a continuat:

„Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie”.

Page a mărturisit că „în sfârşit, iubesc cine sunt suficient pentru a urmări adevăratul eu” şi că a fost inspirat de multe persoane din comunitatea trans. – „Mulţumesc pentru curajul vostru, generozitatea şi efortul necontenit de a face această lume un loc mult mai incluziv şi empatic. Voi oferi tot ajutorul pe care pot să îl dau şi voi continua să depun eforturi pentru o societate mai iubitoare şi egală”.

Elliot Page: „O, Doamne, de ce a fost atât de greu?”

Page a vorbit, în aprilie anului trecut, despre cum se simte în propriul său corp.

„Ei bine, este această dihotomie interesantă într-un fel în care, la un anumit nivel, se simte ca cel mai miraculos, uimitor lucru – și este, de asemenea, doar experiența „Oh, iată-mă”, a spus Page pentru Oprah Winfrey la Apple TV+ Oprah Conversation, marcând primul său interviu de când a dezvăluit că este transgender.

„O parte din mine a spus: „O, Doamne, de ce a fost atât de greu? De ce?”, a recunoscut actorul.

În același interviu, actorul a dezvăluit de ce a discutat anterior cu Time despre operația avută la nivelul pieptului. Pentru bărbații transgender, aceasta este o procedură chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar (mastectomie subcutanată).

„Am vrut să vorbesc despre asta din câteva motive”, i-a amintit Page lui Winfrey. „Am vrut să împărtășesc oamenilor cât de mult mi-a schimbat viața. Și vreau ca oamenii să știe că nu numai că mi-a schimbat viața, ci chiar cred că salvează vieți.”

Sursa foto: Hepta, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton