Homepage  / Filme Online

Anunțul făcut de Hugh Jackman despre revenirea lui Wolverine în universul Marvel

Anunțul făcut de Hugh Jackman despre revenirea lui Wolverine în universul Marvel

de Redactia Tvmania

Hugh Jackman (52 de ani) și-a intrigat recent fanii, postând pe Instagram un afiș cu celebrele gheare ale binecunoscutului său erou Logan / Wolverine, alături de o poză cu el și cu influentul Kevin Feige, principalul creator și producător al francizei Marvel.

Hugh Jackman a jucat până acum rolul lui Logan / Wolverine în nu mai puțin de opt filme: „X-Men” (2000), „X-Men 2” / „X2” (2003), „X-Men: Ultima înfruntare” / „X-Men: The Last Stand” (2006), „X-Men de la Origini: Wolverine” / „X-Men Origins: Wolverine” (2009), „Wolverine” / „The Wolverine” (2013), „X-Men: Viitorul este trecut” / „X-Men: Days of Future Past” (2014), „X-Men: Apocalypse” (2016) și în „Logan” (2017), timp de aproape douăzeci de ani.

Celebrul actor australian pare să-și tachineze acum fanii cu noua postare, pentru că toți știau că el s-a retras din franciză, fapt confirmat și de sfârșitul filmului din 2017. Totuși, dacă epoca lui Hugh Jackman părea să se fi încheiat, nu același lucru se poate spune despre franciza „X-Men”, pe care producătorii o vor dusă mai departe. După ce Kevin Feige a confirmat la San Diego Comic-Con International din 2019 că „X-Men” va fi asimilat în universul Marvel, acum e vorba ca Wolverine să revină, și nu jucat de alt actor, cum se vehiculase în ultimii ani.

În această postare recentă, care îl omagiază, totodată, pe recent dispărutul regizor Richard Donner, Hugh Jackman pare să facă o aluzie mai mult decât transparentă la revenirea sa ca Wolverine. Deși aceasta nu e încă o certitudine, declarația lui Jackman vine în continuarea logică a celei din 2017, când actorul a spus că dacă X-Men ar fi introdus în Universul Marvel, el va continua să-l joace pe Wolverine. La vremea aceea, părea puțin probabil ca „X-Men” să se implice în Universul Marvel, deoarece drepturile asupra francizei erau încă deținute de studiourile Fox. Acum, când alăturarea dintre mutanți și Universul Marvel a devenit realitate, dorința lui Jackman s-ar putea îndeplini.

Revenirea actorului în rolul lui Wolverine ar fi o mișcare inspirată, personajul bucurându-se de mare succes de-a lungul anilor. Cât despre trucul narativ al revenirii unui personaj dispărut într-un film anterior, el a devenit mult mai ușor de realizat de când Loki a introdus în Universul Marvel conceptul de linii temporale alternative și de multivers.

Deocamdată, pe Hugh Jackman îl vom revedea, alături de Rebecca Ferguson și Thandie Newton, în promițătorul „Reminiscențele trecutului” / „Reminiscence” (2021), care va avea premiera în România pe 20 august.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton